Мирослав Костадинов, чиято звезда изгря в някогашния хитов дует Каризма,

...
Мирослав Костадинов, чиято звезда изгря в някогашния хитов дует Каризма,
Коментари Харесай

Загърбил белото и алкохола, Миро Каризмата пое по нов път, показа изваяно тяло

Мирослав Костадинов, чиято звезда изгря в тогавашния хитов дует „ Каризма ”, е заякнал и е изваял тяло. Покрай пандемията и застояването у дома артистът бе поналял снага, само че в този момент е стопил непотребните тлъстини и е подготвен да посрещне летния сезон.

Изпълнителят сподели на почитателите новото си тяло, като пусна няколко фотоси, на които е гол до кръста. На фрагментите той театралничи измежду добруджанското поле, засято с пшеница. Почитателите му го окуражиха и го похвалиха, че наподобява доста добре. Освен фитнеса артистът си e намерил и друго занятие за свободното време. Той отглежда домати в двора си и се хвали в обществената мрежа с труда си. „ Моите персонално засадени и отгледани доматки. Берем реколтата рано заран! ”, разяснява звездата във фейсбук.

Доскоро Костадинов имаше съществени проблеми с алкохола, само че в този момент се старае да води здравословен метод на живот, да употребява единствено домашно продукция и да остави нездравословните привички в предишното. Той нееднократно е споделял за своята привързаност към спиртните питиета. След едно извънредно тежко пиене обаче взел решението да се пребори с порока и към този момент се оправя сполучливо. Казва, че Бог му е дал сили да се отърве от зависимостта.

До момента на прозрението Миро изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал на разположение. Случвало се да използва и наркотични субстанции. Преди участия също прибягвал до чашката за разпределяне на напрежението.

Певецът е разказвал, че преди няколко години със брачната половинка му Ели Златарев пътували до Гренландия, само че той по този начин и не съумял да се наслаждения на Северното зарево, тъй като бил фиркан до козирката. Жена му Ели даже не подозирала, че има съществени проблеми – фантазирала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници за младеж. Известно е, че Миро и формалната му брачна половинка живеят разграничени – тя върти ресторантьорски бизнес в Лондон, а той развива музикалната си кариера в България. Събират се единствено по празници и почивки. По думите му фамилията им не е общоприетоо, само че са намерили метод да се напаснат към обстановката и са удовлетворени от живота си.

Заради дистанцията и работата си в британската столица Ели не била неразделно до брачна половинка си по време на рецесиите му и не знаела за казуса му с алкохола. Той съзнателно криел от нея, с цел да не я тревожи. Искал самичък да премине през това тестване и със лични старания да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е станал религиозен – с доста молебствия и сякаш непоклатима религия в Исус се измъкнал от дупката.

Миро и жена му се срещнали преди 14 години след концерт на дует „ Каризма ” в Лондон. След последното осъществяване бизнес дамата се доближила до масата на артиста и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия, след това му поискала огънче. Това доста го впечатлило, само че още по-впечатляващ бил опитът й да седне на стола до него - тя паднала на земята и провокирала плевел смях у всички присъстващи. Разбира се, изпълнителят незабавно й оказал помощ да се изправи и по този начин срещнала тяхната връзка – в началото единствено другарска.

Съпругата на изпълнителя поддържа висок стандарт на живот с помощта на сполучливия си бизнес. Тя е индивидът, който от години налива пари в кариерата на Миро, въпреки че двамата се виждат главно по празниците, а останалото време прекарват разграничени. Според клюките обаче Костадинов не е влюбен в нея, а я употребява за пари и като заслон. Говори се, че до момента в който тя е в Лондон, той се отдава на инцидентни случки с разнообразни мъже и дами.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР