20 Юни Колко са българските ИТ компании на българската фондова

...
20 Юни Колко са българските ИТ компании на българската фондова
Коментари Харесай

ICTalks #70 ИТ компании на борсата

20 Юни
Колко са българските ИТ компании на българската фондова борса и по какъв начин се показват те? По тази тематика беседваме с Цветослав Цачев, основен капиталов съветник в " ЕЛАНА Трейдинг " в новия.

" Като брой са малко - приказваме за три ИТ компании, само че като показване можем да се похвалим със международни достижения или най-малко растежът на Алтерко, който със своя дебют преди пет години на малко повече от един лев, към този момент е 17 лв.. Представяне, почтено за съпоставяне с най-бързо растящите софтуерни компании в света ", разяснява Цветослав Цачев.

" За страдание, фирмите са малко на броя, а в България има доста софтуерни компании, дори бих споделил софтуерни бизнесмени, само че множеството от тях не гледат към фондовата борса, тъй като не са осведомени с изгодите от нея - освен да набереш пари, само че и да продадеш бизнеса си на по-висока цена в бъдеще. Фондовата борса е тъкмо такова място и в този момент виждаме експулсивното ѝ развиване, което имаме вяра, че в идващите две години ще продължи.

И още: Отвориха ли се българските ИТ компании към обезпечаване на финансиране посредством финансови пазари А по какъв начин се отнасят вложителите към ИТ фирмите? Как се отрази рецесията на финансовите пазари? Кои са най-хубавите акции на ИТ компании за покупка на американския, тихоокеанския и българския пазар? Какъв начален капитал ни е нужен, с цел да влагаме на борсата? Слушайте тук:

·
Следвайте ICTalks в,, или.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР