Президентът на групата компании LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) Бернар

...
Президентът на групата компании LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) Бернар
Коментари Харесай

Forbes: Бернар Арно изпревари Джеф Безос по богатство

Президентът на групата компании LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) Бернар Арно за повторно от месец изпревари създателя на американската компания Amazon Джеф Безос в листата на най-богатите хора в света. Богатството на Арно за първи път надмина 200 милиарда $, заяви списание Forbes, съобщи организация " Фокус ".

Според изданието положението на 72-годишния французин се е нараснало с 1,4 милиарда $ за ден и надвишава положението на Безос със 100 милиона $. В същото време още през април активите на президента на LVMH, в това число неговите скъпи бумаги бяха оценени на 150 милиарда $.

Както напомня списанието, групата LVMH през януари завърши всички процедури за придобиване на американската бижутерска компания Tiffany за Щатски долар 3,2 милиарда В края на октомври предходната година концернът реализира съглашение да подписа нова договорка за обединение с Tiffany на понижена цена. Цената на акция беше 131,5 $ вместо 135 $.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Предприемачът Илън Мъск остана на трето място в листата на н...

Доклади за проектите на LVMH да придобие Tiffany се появиха през 2019 година Сделката беше оценена на над 16 милиарда $ и се очакваше да завърши през ноември 2020 година.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР