Нека си представим класическата американска идилия - баща и син

...
Нека си представим класическата американска идилия - баща и син
Коментари Харесай

Как риболовът може да е чудесен начин за изграждане на връзката между баща и син?

Нека си представим класическата американска идилия - татко и наследник отиват дружно за риба. Виждали сме това по филмите като ослепителен облик на този вид положителни връзки. В тази публикация ще разгледаме за какво точно риболовът е съвършен метод за създаване на връзката сред татко и наследник (а за какво не и дъщеря) и като цяло може да е чудесна фамилна интензивност в календара ви за седмицата. Риболов в неделя в топлите дни? Звучи като отлично премеждие!

Стъпка 1: Риболовен магазин

Прескачаме момента, в който сте запалили малчуганите по риболова. Те сигурно ще са съгласни да споделят едно премеждие с вас. Време е да отидете в някой и да обзаведете дребния воин (герои) с всичко нужно, с цел да бъдат пълновръстен риболовец. Децата постоянно се радват на нови места, изключително като са цялостни с разнородни неща, които в никакъв случай не са виждали. Ще може да обясните кое защо се употребява, а някъде в диалога (в взаимозависимост дали планувате да пускате рибата назад или не) може да вкарате значими тематики за живота, за това по какъв начин би трябвало да живеем в естетика с природата и (евентуално) по какъв начин ние вземаме рибата за храна, само че отдаваме своето почитание към естествения свят като се грижим за водоемите.

Стъпка 2: Въдиците и техните детайли

Минали сме към този момент през магазина и дребните са екипирани. Там те са задали своите въпроси, само че към този момент като приготвяте багажа ще има нова порция такива. Може да насочите диалога към всичко, без което не може - въдици,, примамка, захранки и редица други неща. Може да обясните на децата и разликата сред другите водоеми (най-малкото тези за солена и сладка вода). Възможностите граничат само във вашето въображение.

Стъпка 3: Видове риби

Все отново се назовава лов на риба - няма по какъв начин да не минете през това детето да научи за другите типове риби. Покажете му другата, примамка за сом и други и говорете с него за това кои риби са сладководни и кои живеят в моретата и океаните. Може даже като хващате риба да го питате каква тъкмо сте хванали.

Стъпка 4: Природата и ние

Риболовът е превъзходен метод да научите детето си на обич към природата и всичко живо в нея. Може да му обясните, че с помощта на чистата природа има риба и ние би трябвало да пазим чисти местата, на които вървим. Не пречи преди да тръгнете да извършите лека оборка за отпадъци към мястото, на което ловите риба. Няма да навреди.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР