Футболната емоция завладя света, а с нея и столичани. Euro

...
Футболната емоция завладя света, а с нея и столичани. Euro
Коментари Харесай

Всеки уикенд брънчове на Euro Camp |

Футболната страст завладя света, а с нея и столичани. Euro Camp започва преди броени дни и се трансформира в епицентър на спортните пристрастености. “Спортното сърце на София ” ще тупти до 11 юли, а дотогава уредниците са подготвили поредност от забавни интензивности.

“Дори дъждовете не стопират хората да се забавляват навън с другари, тъй като им осигурихме съвършени условия ”, споделят уредниците. Просторна шатра, огромен екран, интензивности за цялото семейство, изкусителна храна и обилие от бира оферират на гостите на Euro Camp. Докато футболните почитатели са приковали взор в огромния екран, децата могат да играя на настолни игри, джаги, бъбъл футбол.

Този уикенд Euro Camp започва още едно попълнение към програмата си - Euro Camp Weekend Brunch. Всяка събота и неделя от 11:00 до 14:00 ч. гостите на кампа могат да станат част от същински празник за хедониста. Оригинална испанска паеля, бургери, ястия и деликатеси от български фермерски артикули чакат столичани , с цел да се насладят на един лежерен уикенд, който пожелаваме да е прекрасен и безоблачен. Freeride Kitchen ще подготвят 5 типа тортила сандвичи - два рибни, два с месо и един вегетариански, а BBQ point ще покажат, че с изключение на майстори на барбекюто са богове в приготвянето на сладки и солени палачинки.

Цялата стратегия на EURO CAMP можете да разгледате във на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР