От 29-ти до 31-ви юли, зашеметяващият плаж Перла ще се

...
От 29-ти до 31-ви юли, зашеметяващият плаж Перла ще се
Коментари Харесай

Фестивалът Sunland, от създателите на EXIT, разкрива първата вълна от изпълнители, начело с Nina Kraviz, Ofenbach, S.A.R.S и много други! |

От 29-ти до 31-ви юли, зашеметяващият плаж Перла ще се трансформира в най-горещата точка по родното Черноморие, а на четирите подиуми, през трите дни, ще можете да видите над 50 изпълнителя!

Сред първите оповестени участници са едно от най-важните имена на международната електронна сцена Nina Kraviz, създателите на известни по целия свят шлагери – френското електронно дуо Ofenbach и една от най-популярните банди в различния рок, S.A.R.S. След фестивали в Черна Гора, Румъния, Хърватия, Босна и Херцеговина и Грузия, България става част от фестивалното семейство на EXIT със Sunland.

Nina Kraviz e безспорен водач в актуалната електронна сцена със своята отдаденост и безкомпромисно отношение, любознанието да открива нови форми на музиката, желанието да се учи, само че и да бъде водач. Тя има безчет оценки, едно от които е DJ на годината на паметното списание Mixmag. Зъболекар по специалност, Нина още от дребна се ориентира към музиката, а през днешния ден тя е един от топ DJ-ите, които радват многохилядната аудитория на фестивали като Amsterdam Dance Event, Decibel, Awakenings и DEMF.

Над 1 милиард стрийма и 350 милиона гледания в YouTube. Toва са числата, които най-добре разказват парижкото денс дуо Ofenbach (Dorian & César). След издаването на песни като " Around the Fire " и " You Don`t Know Me ”, те получават поддръжка от актьори като Robin Schulz и Tiësto. Известни са още с ремиксите на части на Bob Sinclar, Hyphen Hyphen и James Bay. Зад гърба си имат над 250 участия с три европейски турнета, две американски и едно в Азия. Време е и за дебюта им на българската сцена.

Sveže Amputirana Ruka Satrijanija, познати още като S.A.R.S., са сръбска различна рок тайфа от Белград. Представяйки композиция от поп рок, реге, блус, джаз и хип хоп, с етно детайли от Сърбия, бандата е една от водещите на по този начин наречената “нова сръбска сцена ”. Познати са на българската аудитория със своите песни и голяма сила на сцената. Песента им „ Перспектива “ е цялостен шлагер измежду почитателите към този момент съвсем десетилетие.

Специални фестивални участия и завръщания на музикалната сцена можем да чакаме от родни имена като Руши, Остава, ПИФ, Анимационерите, Ревю, Жлъч / Григовор / Гена, Керана и Космонавтите, както и доста други, които следва да бъдат оповестени.

Ще забележим онлайн още No more many more, Jin Monic, Спални места и други млади банди. DJ сцената ще бъде хазаин на локални герои като The Foreigners, Shosho, LQ, Zimone, Boyan, Crash, Kickon, Ihou, Cass, Stephane Love, Fozzie, Feel.

Билетите се разпродават бързо. Повече информация на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР