Софиянци са най-големите данъкоплатци в държавата, обезпокоена съм от изказвания

...
Софиянци са най-големите данъкоплатци в държавата, обезпокоена съм от изказвания
Коментари Харесай

Фандъкова: Несправедливо е правителството да спре парите за метрото |

Софиянци са най-големите данъкоплатци в страната, обезпокоена съм от изявления на вицепремиера по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов, че се коментира намаляване на средствата за София в проекта за възобновяване и развиване.  

Става дума за продължението на метрото към квартал " Левски " и към регион " Слатина " - имаме цялостна подготвеност до края на
годината да стартираме работа по тях и желая гаранции, че заложените средства няма да бъдат понижени, съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова, която ревизира реконструкцията на трамвайното трасе по бул. " Цар Борис III ". Тя акцентира, че софиянци дават и най-вече пари като данъкоплатци по отношение на средствата, които страната ни внася в Европейски Съюз. 

Би било безпределно незаслужено към софиянци да бъдат лишени от осъществяването на тези планове, разяснява още Фандъкова изказванията, че София към този момент е по-богата и средствата би трябвало да отиват за други райони у нас.

Очакваме час по-скоро проектът да бъде импортиран в Брюксел, с цел да може работата по рационализация на градовете да продължи, сподели още Фандъкова. 

По думите й министърът на културата проф. Велислав Минеков няколко пъти загатва " чувство ", когато приказва за некачествени поправки на монументи в София. Като създател несъмнено той има правото да разяснява своите чувства, само че като министър би следвало да се основава на документи, които са налични в министерството. Моля, когато се приказва и се разясняват планове на София, да се изнасят обстоятелства на база на документи. Иначе остава чувството, че се вършат внушения ", заяви Фандъкова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР