Мъжът, който простреля внука на бившия депутат и лидер на

...
Мъжът, който простреля внука на бившия депутат и лидер на
Коментари Харесай

6 г. затвор за мъжа, виновен за смъртта на внука на Тома Томов |

Мъжът, който простреля внука на някогашния народен представител и водач на партия " Рома " Тома Томов е наказан на 6 година затвор, оповестиха от държавното обвиняване. 

39-годишният Д.Й. е бил притеглен към наказателна отговорност за държане на огнестрелни оръжия и муниции в нарушаване на законовите разпореждания, в резултат на което последвала гибелта на малолетния Т.Т.

Съдът е признал подсъдимия за отговорен, като е приел доводите на държавното обвиняване, че осъщественото от него действие е с извънредно висока степен на социална заплаха и съставлява изключително тежък случай по смисъла на Наказателния кодекс. 

Случаят е от началото на тази година. Момченцето бе открито мъртво на улица в Мездра. В хода на следствието е било открито, че второкласникът бил в дома на негов съученик. Свидетели на случая са алармирали за мощен гръм в региона на парцела. При осъществен оглед в мазето на къщата са били открити ловни пушки, полуавтомат и нарезна карабина. Били са открити и муниции. Въпросните оръжия и муниции са законно притежавани от Д.Й., бащата на съученика. 

Тома Томов изиска среща с основния прокурор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР