Журналисти от Агенция ПИК, както и група състезатели по ММА,

...
Журналисти от Агенция ПИК, както и група състезатели по ММА,
Коментари Харесай

ПИК, Стъки и ММА бойци нахлуха в министерството на спорта |

Журналисти от Агенция ПИК, както и група състезатели по ММА, водени от Станислав Недков-Стъки нахлуха в  Министерството на спорта.

На място има полиция и жандармерия.

Причината - парите за федерациите и обвиняванията на служебния кабинет към Стъки. Състезателят влезе и в кабинета на спортния министър Андрей Кузманов и се развихри диалог на всеослушание с присъединяване на притежателя на ПИК Недялко Недялков, основната редакторка на уеб страницата Звездомира Маскагаркова и репортерката от същото издание Ива Николова.

Развихри се махленска свада, а министърът попадна под вербален огън от всички присъстващи в кабинета му. Един от присъстващите ММА бойци пък припадна.



Преди дни служебният кабинет направи скандални разкрития по стратегии на ведомството. Министерството на спорта е раздало непрозрачно към 5 млн. лева

Сред финансираните е и ММА федерацията, чийто водач Стъки е правилен покровител и уредник на митинги в поддръжка на Бойко Борисов и ГЕРБ

" Не единствено, че е вземал по 200 000 лв. годишно за финансиране на състезателен клуб " ИПОН ", а най-после и 220 000 лв. като неправителствена организация, от които 120 000 лв. тази година. Като създадем сметката, че така наречен Стъки е получил над 1 млн. лв. финансиране ", съобщи държавният представител Антон Кутев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР