"Името ми е Юксел, означава буен поток, посвещавам стихотворенията в

...
"Името ми е Юксел, означава буен поток, посвещавам стихотворенията в
Коментари Харесай

Юксел Кадриев проговори за жена си

"Името ми е Юксел, значи избухлив поток, обричам стихотворенията в тази книга на дамата, която ме накара още веднъж да бленувам “, по този начин стартира предговорът към стихосбирката на новинаря на Би Ти Ви Юксел Кадриев . Книгата му се споделя "Намираш. Губиш. Получаваш " и е под редакцията на огромния композитор, стихотворец и артист Михаил Белчев. Телевизионерът почнал да ниже стихове в трети клас, само че първите опити били несполучливи, призна Кадриев в „ 120 минути “, представен от вестник „ Златна възраст “.

Едва преди пет години бил поощрен от най-близките хора до сърцето му да посегне съществено към белия лист, а обичаната му жена го въодушевила и окуражила да разкрие гения си в книга. Един от стиховете прозвуча в ефир и разкри нежната му душа: „ Не се опасявай да плачеш./ Плачът измива душата./ Не се опасявай да плачеш. / Плачът измива сърцата. /Не се опасявай да плачеш./Плачът ни буди засмени./ Не се опасявай да плачеш./ Плачът е подарък за определени “.

Вдъхновението на Юксел е неговата жена, за която той не приказва, само че на която особено благодари от ефира на „ 120 минути “. Според вестникарски изявления става дума за богатата гъркиня Мария, за която той Факт е, че Кадриев към този момент умерено демонстрира брачната си халка, която постави още преди близо година.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР