Американската легенда LINCOLN, която е част от Ford Motor Company, обяви,

...
Американската легенда LINCOLN, която е част
от Ford Motor Company, обяви,
Коментари Харесай

Първият електромобил на LINCOLN идва догодина

Американската легенда LINCOLN, която е част от Ford Motor Company, разгласи, че марката ще електрифицира цялото си портфолио автомобили до 2030 година. Първият изцяло нов и 100% електрически модел на компанията ще забележим още през следващата година.

От LINCOLN споделят, че компанията чака до средата на това десетилетие, половината от световните й продажби да бъдат формирани от напълно електрически автомобили, което следва общата стратегия на Ford Motor Company- .

"С ускоряването на трансформацията на LINCOLN в Северна Америка и Китай, няма по-подходящ миг от този да се съсредоточим върху прекосяването на LINCOLN към електрификацията ", споделя Джой Фелотико, президент на марката.

От LINCOLN споделят, че модулната платформа за електрически автомобили, която ще използва марката, предлага разновидности със задно и задвижване на четирите колела. На тази база ще бъдат създадени четири отделни пазарни оферти с батерийно задвижване. Първият от тях ще забележим през 2022 година, като той ще бъде съпроводен от зареждаеми хибридни версии (PHEV) на Aviator и Corsair.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР