„Флотирам“, обяви Камелия в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в отговор

...
„Флотирам“, обяви Камелия в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в отговор
Коментари Харесай

Камелия със собствено СПА за $10 бона

„ Флотирам “, разгласи Камелия в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ в отговор на въпроса по какъв начин се оправя с умората. Певицата не посещава СПА център, защото си имала у дома. Запознати са наясно освен с преимуществата на този способ за релаксация, а и с високата му цена. Камелия не посочи какъв тъкмо апарат за флотация употребява, само че в сектора се приказва, че сигурно е с много екстри. И с по-малко да са, русокоската е пръснала 10 бона в $ за удоволствието да плава безтегловно.

Най-евтиният вид е 6 000 $, само че Камелия надали е предпочела опростено и изчистено откъм екстри оборудване за флотация. Тя се е сдобила с флотационна капсула, която е шлагерът измежду феновете на този способ за релаксация. Кратка информация в интернет демонстрира, че по-луксозните флотационни системи могат да са в порядъка на 10 000 и 30 000 $. Флотацията е терапия, набираща известност поради изгодите за прочувственото и физическо здраве.

Човек прекарва към час, а някой избират и повече, носейки се във водата в безтегловност, постигайки цялостна релаксация. За задачата водата се насища с епсом соли, посредством което се реализира положение на безтегловност, тялото се насища с минерали, а кожата и косата стават меки и нежни.

източник:Уикенд
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР