Специално за европейското футболно първенство EURO2020 и почитателите на спорта,

...
Специално за европейското футболно първенство EURO2020 и почитателите на спорта,
Коментари Харесай

EON SPORTS MODE – нова функция специално за почитателите на футбола |

Специално за европейското футболно състезание EURO2020 и феновете на спорта, Vivacom прибавя в платформата EON нова функционалност– EON SPORTS MODE. Благодарение на нея, новата епоха в малкия екран и интернета EON минава в състезателен режим. С EON SPORTS MODE феновете ще получават спортни данни за срещите и ще могат да наблюдават статистика за мачовете в действително време през платформата.

Авангардната технология обезпечава достъп до информацията, от която всеки същински почитател на футбола се интересува, без значение дали мачът е в действително време или към този момент е минал. С новата функционалност феновете на футбола получават подробни и изчерпателни данни за съставите на тимовете, за играчите - рождена дата, позиция на терена, картони, смени.

Едно от главните преимущества на EON SPORTS MODE е лесният достъп – потребителите могат да достъпват спортната статистика елементарно и бързо посредством обособена икона за всички екрани. Това може да стане и по още един метод – като се избере бутона за информацията за самото предаване.

В допълнение EON SPORTS MODE дава цялостна статистика за всеки мач - картони, удари, точни и неточни удари, нарушавания, тъчове, засади, смени, маркирани голове. Дори в случай че феновете са пропуснали значими срещи, те имат разполагаем цялата информация за класиране на тимовете от шампионата, изиграните мачове, победи, загуби, точки, позволени и маркирани голове, голова разлика и други

EON SPORTS MODE подсигурява на потребителите освен отлична информираност за играта, само че и още по-силни позитивни страсти по време на EURO2020. Клиентите на EON от Vivacom получават достъп до статистика за мачовете в действително време – когато и да е и от всяко устройство, както вкъщи, по този начин и придвижване. Функцията е налична за всички екрани - EON правоприемник, EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, а също и през web версията на EON.

Платформата ЕON, създадена от United Cloud, водещият център за високотехнологични нововъведения на United Group, се предлага в три лесни за схващане пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. Те комбинират изключителни функционалности, измежду които до 7-дневен ТВ списък на повече от 200 канала, азбучник с качествено видео наличие с над 10 000 заглавия в EON Видеотека, които непрестанно се обновят, и супер бърз интернет. Пакетите обезпечават добавена стойност за потребителите и ги улесняват да изберат разновидността, който най-добре дава отговор на техните потребности и бюджет.
Специалните промоционални цени от 1 лева на месец за първите 2 месеца при EON LIGHT или първите 4 месеца при FULL и PREMIUM вършат пакетите още по-привлекателни.

Добавянето на EON SPORTS MODE в платформата е следващата стъпка на Vivacom за даване на извънредно потребителско преживяване по време на най-голямото футболно събитие на годината.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР