Вълнение, предстартова треска, огромно любопитство и специално внимание към върховите модели от

...
Вълнение, предстартова треска, огромно
любопитство и специално внимание към
върховите модели от
Коментари Харесай

Горещо парти за ценители на спортния автомобилен дух с премиера на четири изключителни динамични модела на FORD

Вълнение, предстартова тресчица, огромно любопитство и особено внимание към върховите модели от спортните Ford Performance модели в серийно осъществяване събраха множество ценители на марката и любители на моторните пристрастености в шоурума на Ford в столичния ж.к. Младост по време на официална премиера 4 в 1 на 16 юни т.г. Официалният вносител на Синия овал в България, Мото-Пфое показа за първи път в Източна Европа четири напълно нови автомобила с общо над 1 400 конски сили под капака. Феновете на категорията „ Американски мускули “ видяха под един покрив новите Ford Puma ST, Ford Explorer, Ford Mustang Mach 1 и Ford Mustang Mach-E GT.

• Ford Puma ST идва в гръмък блестящо зелен цвят, 200 конски сили моторна мощ, 575 вата музикална мощ и 1000% адреналин. Оборудвана е с пърформанс пакет, амбиентно осветяване и спортни седалки Recaro.
• Ford Explorer е в най-новото си осъществяване за Европа. С 8 милиона броя, създадени от началото на модела до момента, Explorer е легендарен SUV и е №1 по продажби в Америка за всички времена. С впечатляващите 457 конски сили, 825 Нм и близо 1000 вата музикална мощ от B&O на борда, автомобилът изпъква още с интелигентно 4х4 задвижване и възобновен разбор на данните на всеки 10 милисекунди, 4 режима на електрическа работа, 7 режима на настройки по отношение на терена и 5 звезди за безопасност. Едновременно с това постига 3,1 л междинен разход на бензин на 100 км пробег и минимални 71 г СО2/км. Explorer въплъщава същинска изтънченост и класа.
• Ford Mustang Mach 1 е кола за ценители, предизвикателство към бързата мисъл и реакцията, спортния дух, самоконтрола и вечния блян да покоряваме. С гордост носи името Mustang – най-снимания автомобил в киното. Новият Mach 1 е последният и най-нов от своя тип. С същински V8 двигател с неповторимо софтуерно калибриране за 460 к.с. при 7500 об/мин, отворена въздушна индукционна система и 87-милиметров корпус на дроселната клапа за бързи реакции и неповторимо настроена изпускателна система с деен клапан за създаване на първокачествен тон, Mach 1 в пистова версия е подготвен да впечатлява.
• Ford Mustang Mach E GT е напълно електрически спортен SUV автомобил. Много хора още смятат, че електрическите коли са бъдещето, само че те в действителност са сегашното. Новият Mach E е същински Mustang, артикул на масивна софтуерна промяна, но със същите расови гени. 100% електрически, но и 100% Mustang – бърз, мощен и с вродена гаранция за голямо наслаждение от шофирането. Това е автомобилът за новото поколение притежатели на Mustang, два мотора и задвижване на 4-те колела, 487 к.с. мощност, ускоряване от 0 до 100 км/ч единствено за 3.8 секунди. Новият електрически Mustang Mach-E може да се зареди за 10 минути достатъчно за пробег от 60 километра и има възможност за пробег до 610 км единствено с едно пълно зареждане.

Гостите на неповторимото Ford Performance парти приветства шефът на Мото-Пфое Груп, Масухиро Ояма, който показа, че уникалните премиерни коли тръгват от 18 юни до 4 август на роуд шоу в 14 града на страната, отдадено на 30-годишнината, която компанията чества през настоящата година.

„ Мото-Пфое е компания с 30-годишна история и водещи позиции на пазара за автомобили. През всички тези години ние си слагаме високи цели по повод на функционалност и обхватност на услугите, които предлагаме на клиентите, с което допринасяме и за развиването на пазара и бизнеса в бранша на подвижността. Тази вечер представяме електрическия модел от ново потомство – Ford Mustang Mach-E GT – и всъщност си даваме сметка, че на първо място за нас е значимо да създадем по този начин, че електрическите коли да бъдат все повече употребявани в Българоя, тъй като те допринасят за по-чист и здрав свят. И това е нашата бъдеща цел “, сподели още господин Ояма.

*Източник: www.motopfohe.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР