IoT свързаност и управление в глобален мащаб ще получи бизнесът

...
IoT свързаност и управление в глобален мащаб ще получи бизнесът
Коментари Харесай

HMD Global настъпва на корпоративния IoT пазар


IoT съгласуваност и ръководство в световен мащаб ще получи бизнесът от HMD Global
(снимка: CC0 Public Domain)

HMD Global разгласи две стратегически партньорства за развиване на корпоративните си IoT оферти. Компанията, която предлага на пазара телефоните Nokia, сплотява старания с финландския производител на телекомуникационно съоръжение Nokia и световния ИТ съветник CGI, с цел да обезпечи световна 5G съгласуваност.

Като част от партньорството с Nokia, решенията за корпоративна съгласуваност на HMD Global в този момент ще бъдат подкрепени от технологията Nokia WING (Worldwide IoT Network Grid). Това е услуга за ръководена съгласуваност, с която операторите на виртуални мобилни мрежи (MVNO) обезпечават на корпоративните клиенти IoT съгласуваност и ръководство в световен мащаб, използвани във всевъзможни мрежи.

С помощта на HMD Connect Pro бизнесът ще може да управлява до няколко десетки хиляди свързани устройства от обединен портал за ръководство и ще получи видимост в действително време за положението на всички свои свързани устройства и IoT активи, ще ръководи виталния цикъл на SIM картите и ще подсигурява, че те са предпазени когато и да е.
още по тематиката
От свързани транспортни средства до устройства в областта на опазването на здравето – компании от всевъзможен мащаб ще могат да употребяват интуитивния, само че мощен портал за самообслужване като панел за наблюдаване на цялата IoT активност.

В рамките на партньорството CGI ще предложи на клиентите си корпоративните решения на HMD Global, включително HMD Connect Pro, HMD Enable Pro и хардуер за смарт телефони. CGI дава на клиентите взор върху систематичната интеграция и активиране, дружно с разбори на данни и облачни технологии, с цел да подкрепи тяхната цифрова промяна

Настоящото портфолио от профилирани корпоративни оферти на HMD Global включва съгласуваност, ръководство на устройства и хардуерни решения. HMD Enable Pro е решение за ръководство на подвижността на бизнеса(EMM), което поддържа интервенциите при централизиран надзор на обвързваните активи. Интуитивната услуга дава видимост в действително време на всички свързани устройства – EMM решение „ на едно гише ”.

HMD Connect Pro разрешава на организациите да управляват всички сим карти в инвентара си посредством единна подпора за ръководство. Услугата е проектирана предвид на лесното потребление – от потребителския интерфейс до гъвкавото, транспарантно и конкурентно ценообразуване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР