Прераждането е тема, която понякога подмятаме в разговор и много

...
Прераждането е тема, която понякога подмятаме в разговор и много
Коментари Харесай

Ако не вярвате в прераждането, прочетете историята на тези сестри

Прераждането е тематика, която от време на време подмятаме в диалог и доста хора се отнасят скептично към концепцията. Много следователи са търсили и не престават да тръсят истината.

Сестрите Полок са британските девойки, които биват посочвани като доказателство, че прераждането съществува.

Историята на близнаците

Джон и Флорънс Полок живеят щастливо и умерено в град Хексам, Англия. Те имат две дъщери, Джоана, на 11 години и Жаклин, на 6. На 5 май 1957 година се случва ужасна покруса в другояче спокойния град. Двете деца са блъснати и убити на място от автомобил по пътя си към църквата.

Само година след нещастния случай Флорънс забременява и ражда близнаци, които кръщава Джилиън и Дженифър. Те са еднояйчни близнаци, само че имат разнообразни рождени белези. Също по този начин Дженифър имала родилен белег на челото на същото място, на което и мъртвата ѝ сестра Жаклин.

Джон и Флорънс забелязали и други знаци, свързани с метода на държание на девойките. Семейството се преместило в Уайтли Бей, когато девойките били още дребни. След четири години се връщат в Хексхам и тогава Дженифър и Джилиън стартират да показват забележителности, които Жаклин и Джоана познавали.

Те също почнали да желаят от родителите си играчки, които преди са принадлежали на починалите им сестри. Изпитвали чиста суматоха, когато се приближавали коли и даже сънували еднакъв призрачен сън - че са прегазени от кола. Но откакто навършват пет годишна възраст, изчезват всичките мемоари и кошмари, които до тогава са имали.

Съществува ли прераждането?

Странно е, че някои деца имат мемоари, които не можем да определим като лични за тях. Сестрите Полок са единствено един от многото образци, които звучат като случаи на прераждане. Например, Джеймс Лейнингер (роден 1998г.), който сънува кошмари за самолетни произшествия, когато е на две. Също споделя на родителите си всичко за самолетите от Втората международна война. В книгата „ Soul Survivor: Прераждането на военен водач от Втората международна война “ историята на Джеймс Линингер и неговата невероятна фикс идея за самолети е разказана и може да се каже, че е също един от най-известните образци за допустимо прераждане.

Идеята за прераждане също дава разтуха за хората, които са изгубили околните си и сходни истории поддържат вярата, че може би не всичко е изгубено.
 Децата, които помнят предходните си животи  Децата, които помнят предходните си животи  Децата, които помнят предходните си животи  Децата, които помнят предходните си животи
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР