Авиокомпанията Ryanair се подготвя да съди британското правителство за граничната

...
Авиокомпанията Ryanair се подготвя да съди британското правителство за граничната
Коментари Харесай

Ryanair ще съди британското правителство за Covid политиката за пътуванията

Авиокомпанията Ryanair се приготвя да съди английското държавно управление за граничната му политика в изискванията на пандемия и системата на правилото на светофара във връзка с пътуванията в чужбина, написа в.Financial Times.

Ирландската нискобюджетна самолетна компания разгласи, че през днешния ден ще внесе във Върховния съд искане за юридическо преразглеждане на прозрачността на оповестената от държавното управление политика, съобщи БНР.

Според разпоредбите на държавното управление идващите от страни от „ зеления лист “ би трябвало да си вършат проби за Covid-19, само че не би трябвало да се самоизолират.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Лондон дефинира 17 май като предварителна дата за възобновяв...

Пристигащите от страни от „ жълтия лист “, в който е България, би трябвало да се изолират в домашни условия и също да си вършат проби. А идващите от страни от „ аления лист “ би трябвало да се карантирират в хотели плюс проби, като заплащат сами за всичко това.

С навлизането в летния сезон прекомерно малко страни са в „ зеления лист “, а системата като цяло и изборът на дестинациите са мощно подложени на критика от авиоиндустрията.

„ Липсата на бистрота при взимане на решения подрива доверието на потребителите в системата на правилото на светофара и прави невероятно за летищата, самолетните компании и туристическите компании да възнамеряват възобновяване на интернационалните пътувания или да работят с държавното управление в бъдеще “, се споделя в декларация на Ryanair.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР