Фолк звездата Галена не за първи път е канена да

...
Фолк звездата Галена не за първи път е канена да
Коментари Харесай

Цели пет пъти канили Галена за ментор на Гласът на България

Фолк звездата Галена не за първи път е канена да бъде наставник в "Гласът на Бългаиря ", само че чак от петия път приема това предизвикателство. "На петия път трябваше да приема- Със сигурност в случай че бях отказала и този път, нямаше да има последваща покана ", призна самата певица в "Преди обед " по bTV.

Причината да отхвърля подобен ангажимент е неналичието на убеденост, че може да се оправи с такова начинание. "Винаги съм го приемала като ролята ти да определиш ориста на някого. Не съм човек, който подлага на критика, това ме е спирало ", изясни Галена. "Вече съм задоволително уверена на фона на тези 17 години опит, които имам. Имам увереността да го направя - на фона и на това, че съм най-гледаната и слушана българска изпълнителка в Youtube. Сега мога да дам доста препоръки и да покажа верния път на доста хора ", безапелационна е изпълнителката от Смядово. "Важно е преди да критикуваш да кажеш и кои са плюсовете. Да вдигнеш индивида до една степен, а когато някой не става - просто не се обръщаш ", съобщи тактиката, която има намерение да следва в продукцията. Според нея към този момент са отминали времената, в които на кастингите се явяват хора, които просто желаят да се покажат по малкия екран.

За връзките си с останалите ментори в "Гласът на България " споделя: "Не мога да кажа, че сме близки в живота, само че с Любо и Дара сме се срещали доста пъти. Енергията сред нас е позитивна. С Иван Лечев се срещнах на кастингите и му желаех препоръки по отношение на изявата ми в "Гласът на България "... Като цяло всички са доста положителни и с настройката за едно хубаво превозване ".

Любимият на Галена - Галин също подхожда с схващане, че половинката му няма да е до него за прочут интервал от време, защото поради изявата певицата ще се придвижи да живее в София. "Галин не е благополучен, тъй като няма да ме има. Но пък постоянно се е гордял с моите триумфи, въпреки ревниво ", показа още звездата на "Пайнер ". "Искам нещо ново да ми се случи и съм с отворени прегръдки за това предизвикателство ", добави още тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР