17 Юни Нова линия здрави и устойчиви на всякакви външни

...
17 Юни Нова линия здрави и устойчиви на всякакви външни
Коментари Харесай

Motorola представи модела Defy - мощен и устойчив на вода и изпускания телефон

17 Юни
Нова линия здрави и устойчиви на всевъзможни външни въздействия мобилни телефони разгласи Motorola с първия модел в тази линия motorola defy. За основаването на това устройство Motorola си партнира с Bullitt Group, която е измежду одобрените производители на здрави мобилни телефони като световен собственик на лиценз за Cat® (Caterpillar Inc.). Motorola defy предлага резистентност, от която се нуждаят потребителите освен в ежедневният си живот (например заливане с кафе или изпускане в тоалетната), само че и при редица рискови специалности и занимания като строителство, мореплаване, колоездене, рафтинг, освен това без да прави компромис с продуктивността, мощността, камерата или живота на батерията.

Motorola defy е водоустойчив телефон, сертифициран по индустриални стандарти (IP68) и може да бъде потънал на дълбочина 1,5 м до 35 минути, като за задачата корпусът му е двойно изолиран, а портът за зареждане USB Type-C разполага с водонепроницаема мембрана. Освен в сладка вода, телефонът устоя и на потопяване в солена вода, само че след изваждането би трябвало да бъде изплакна, в това число аудио жака и USB конектора, с цел да се избегне разяждане от солта. Освен подсиленият корпус, телефонът разполага и подсилена печатна платка, по тази причина е резистентен на рухване от височина до 1,8 метра върху стоманена повърхнина (като при тестванията е падал във всевъзможни позиции, в това число странично на някои от ръбовете, по екран и др.). Именно по тази причина Motorola Defy е сертифициран по военния стандарт MIL SPEC 810H, тестван е за устойчивост при рискова температура и мокрота (до 240 часа при 95% мокрота и температури от -30оC до + 60оC), на трептения (на стойка с трептения до 500 Hz) и изпускане. Всъщност работният му диапазон е от -25° C до + 55° C, само че надали доста хора биха го употребили точно при такива температури, в случай че не са изпаднали в неволя.

Плановете за основаването на толкоз резистентен телефон се базират на изследвания, съгласно които 34% от потребителите са счупили или развалили своя смарт телефон през последните 3 години, което е довело до скъпи и продължителни поправки (ако това въобще е било възможно). Замяната на един екран при конкурентни марки коства сред 110 и 150 евро, а цената за другите ремонти варира в диапазона от 170 до 276 евро. Именно по тази причина Motorola Defy предлага усъвършенствана отбрана против сходни ежедневни разочарования. Тестан е при действителни житейски обстановки като рухване от покрива на автомобила, измъкване от джоба, разсипване на кафе, оставяне на слънце и други

 Motorola показа модела Defy - мощен и резистентен на вода и изпускания телефон

 Тестовете, на които е бил подложен Motorola Defy
Тестовете, на които е бил подложен Motorola Defy

Освен това в света на пандемията от Covid-19 е значимо, че телефонът може да бъде почистен, в това число със сапун или дезинфектант, съдържащ алкохол, толкоз постоянно, колкото потребителят мие ръцете си. Това е реалност посредством и на екрана, затрупан с най-новото потомство защитно покритие Gorilla Glass Victus на компанията Corning с дебелина 0,7 мм, осигуряваща предотвратяване от надраскване, да вземем за пример от ключовете в чантата или задния ви джоб. 6,5-инчовият HD екран може да се пипа и с мокри пръсти, което още повече улеснява потребителя.

 Камерите на Motorola Defy
Камерите на Motorola Defy

Телефонът разполага със относително мощна камера с 48-мегапикселов датчик с технология Quad Pixel и необятна апертура от f/1.7, специфичен нощен режим, макро датчик за фотоси от близко и датчик за дълбочина, подобаващ при портретни фотоси. Батерията с потенциал 5000 mAh поддържа зареждане TurboPower™, осигуряваща два дни живот с едно зареждане.

 Мotorola Defy е с грациозен, текстуриран дизайн, който го прави по-лесен за улавяне, както и със сваляща се каишка за китка.
Мotorola Defy е с грациозен, текстуриран дизайн, който го прави по-лесен за улавяне, както и със сваляща се каишка за китка.

Мotorola Defy се предлага в зелен металик или в черно, с грациозен, текстуриран дизайн, който го прави по-лесен за улавяне, както и със сваляща се каишка за китка, с цел да се понижи шанса от изпускане. Мotorola Defy ще бъде разполагаем на определени пазари в Европа и Латинска Америка през идващите седмици с цена, започваща от 639 лева.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР