17 Юни Spotify стартира ребрандирана версия на услуга за аудио

...
17 Юни Spotify стартира ребрандирана версия на услуга за аудио
Коментари Харесай

Spotify представи нова услуга за аудио чат

17 Юни
Spotify започва ребрандирана версия на услуга за аудио чат като част от тактиката си за отбиване на възходящата конкуренция, диверсифицирайки истинското си наличие, с цел да усили ангажираността на потребителите. Приложението Greenroom е правоприемник на Locker Room, услуга за устен чат, която Spotify ръководи от март. Ребрандираната версия започва на 16 юни и е налична за iOS и Android на повече от 135 пазара.

Потребителите ще могат да хостват или вземат участие в чат стаи онлайн въз основа на техните ползи.

Базираната в Швеция компания предвижда, че услугата ще даде опция на " основателите на наличие от всевъзможен вид да се свържат с почитателите си по-дълбоко и свястно ". Spotify също по този начин възнамерява да сътвори фонд, предлагащ финансови награди на основателите на наличие с марка Greenroom:. Тази концепция ще бъде предоставена през идващите месеци.

Ходът на компанията идва във време на възходящ интерес към по този начин наречените обществени аудио услуги. Фейсбук и LinkedIn са измежду фирмите, които тестват сходни чат функционалности. Twitter пък пусна своята услуга Spaces, инструмент, осигуряващ аудио функционалности онлайн, през май.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР