17 Юни На виртуалното събитие CTV световно известни производители на

...
17 Юни На виртуалното събитие CTV световно известни производители на
Коментари Харесай

ИТ е сред ключовите фактори за нашето хибридно бъдеще

17 Юни
На виртуалното събитие CTV международно известни производители на хардуерни и софтуерни решения, както и снабдители на услуги, сътрудници на ALSO, показаха на 19 май портфолиото за виртуален свят. Демонстрирани бяха всеобщи решения в региона на облачните инфраструктури, киберсигурността, Интернет на нещата, виртуализацията и изкуствения разсъдък. За първи път виртуални, интерактивни зали, огромно многообразие от презентации и многочислени благоприятни условия за връзка бяха предоставени на ИТ промишлеността от 24-те европейски страни, в които е показана компанията, плюс още 90 страни в света, обхванати от нейната платформа посредством сътрудници, предоставящи нейните услуги.

Новата нормалност, в която живеем от предходната година, се характеризира с отдалечена връзка, защото ИТ технологиите способстват доста за обезпечаване на отдалечената работа, разяснява Густаво Мьолер-Хергт, основен изпълнителен шеф на ALSO Holding AG, при откриването на CTV 2021.

" Ние бяхме първите, които стартираха този нов режим на виртуални срещи, реагирайки доста бързо още през предходната година. Невероятно е, че с този различен формат успяхме да поддържаме връзка по едно и също време с доста хора, с които до тогава не успяхме. Днес се събраха хора от над 90 страни, над 10 000 души са ангажирани в тази страхотна галерия. Във физическия свят това би било невероятно ", изяснява Мьолер-Хергт.

" Защо считам, че светът ще бъде хибриден? " Телекомуникационните услуги и ИТ решенията дадоха на хората доста нови благоприятни условия да развият нови умения, да открият нов метод на работа от вкъщи, да имат повече време за приятелите, за фамилията. Те желаят да запазят тази независимост. Въпреки това хората желаят да имат персонални контакти, да се виждат с другите " очи в очи ". Накратко: те желаят най-хубавото от двата свята.

" Изминалата 2020 година сподели значимостта на дистрибуторския канал. Ние направихме значим принос за превъзмогване на пандемията. Сега би трябвало да използваме положителните резултати, с цел да влагаме в бъдещето. Какво значи това? Ясно е, че идната нормалност е хибридна. Виртуалното съдействие и връзката " лице в лице " ще би трябвало да съществуват взаимно, както в никакъв случай до момента. Именно осведомителните технологии разрешават тази нова форма на еластичност, " сподели още Мьолер Хергт.

 Густаво Мьолер-Хергт, основен изпълнителен шеф на ALSO Holding AG,
Густаво Мьолер-Хергт, основен изпълнителен шеф на ALSO Holding AG,

Според ALSO има потребност от вложения в няколко основни области: " На първо място, в хибридния свят хибридното другарство и съдействие ще изискват нови артикули, които могат да бъдат основани от нашите сътрудници, дистрибутори, както и от производителите: софтуерни пакети, услуги и киберсигурност ", съобщи Мьолер-Хергт. Той акцентира, че идната нормалност се характеризира с нови платформи. " Възможностите са налице - от " всичко като услуга " до интернет на нещата (IoT) и от виртуализацията до блокчейн технологиите. Изключително значимо е да търсим тези благоприятни условия и да диверсифицираме нашите бизнес модели в нови области ", посочи Мьолер-Хергт. Второ, това върви " ръка за ръка " с обстоятелството, че никой не може да разчита единствено на обичайния транзакционен бизнес. " Не споделям да не го вършиме, тъй като това е част от екосистемата, само че се пробвайте да диверсифицирате и инвестирате във всички области, които тези платформи ви дават през днешния ден ", добави Густаво, насочвайки дистрибуторите към всеобщите консуматори, към бизнеса като услуга, посредством който те могат да станат снабдители на облачни или даже на ръководени услуги. И най-после, само че не на последно място, Мьолер-Хергт е уверен: " Следващата нормалност ще бъде устойчива. И ние като ИТ промишленост можем да осигурим значим принос посредством IoT, посредством бизнеса като услуга, посредством центровете за данни, чиито енергийни потребности понижаваме, или посредством непрекъснато настояща кръгова стопанска система. Но устойчивостта значи също бистрота и отбрана на хората от цифрови офанзиви ", добави той.
Изпълнителният шеф на ALSO приключи речта си с мощно обръщение към всички сътрудници: " Накратко: имаме доста благоприятни условия и огромна отговорност, с цел да помогнем за оформянето на тази Следваща нормалност. "
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР