Бунт срещу Дара като нов ментор в „Гласът на България“

...
Бунт срещу Дара като нов ментор в „Гласът на България“
Коментари Харесай

Зрители: Дара не става за Гласът на България

Бунт против Дара като нов наставник в „ Гласът на България “ спретнаха почитатели на Михаела Филева, която отпада от шоуто поради по-младата си колежка . Критики отнася и Галена, а множеството фенове са безапелационни, че остарялото жури с Камелия и Графа е било доста по-добро. Основните рецензии против Дара са, че е прекомерно млада, с цел да дава директиви на кандидатите за премията и има още доста път да извърви, преди да предава опит.



Зрители отиват даже по-далеч и желаят да се върне Поли Генова, която бе част от Гласът преди Михаела Филева. Фенове на Дара обаче пазят любимката си, че младостта не е недостатък и тя има задоволително гений и сила, с цел да бъде наставник. Днес тя бе предпазена и от несменяемия Иван лечев, който единствен от журито резервира поста си. Той разгласи, че Дара е изобретателна и луда, тъкмо като него на младини и по тази причина се употребява със благосклонността му.



Без да наподобява обезпокоена от промяната, филева отпраши на екскурзия в Германия с обичания си. "На посетители на едни страхотни сладури, с които се запознахме в Африка сме. Развеждат ни из чудесни остарели немски градчета в планината Харц. Приказно е! Много любопитен регион, част от Саксония-Анхалт, където се намира и първата столица на Германия.

Местност, от която Братя Грим черпят ентусиазъм за приказките си, отечество на Ото декор Бисмарк, Мартин Лутер и Ницше ", радва се певицата, която дълго не можеше да пътува поради короната.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР