Ден остава до откриването на най-голямото събитие в България за 2021 година,

...
Ден остава до откриването на
най-голямото събитие в България за 2021
година,
Коментари Харесай

Palace Auto Varna 2021 E-Mobility се мести в зала Младост на Дворец на културата и спорта Варна

Ден остава до откриването на най-голямото събитие в България за 2021 година, отдадено на електрическата и хибридна подвижност. Palace Auto Varna 2021 E-Mobility започва на 18 юни и ще се организира до края на седмицата с работно време от 11 ч. сутринта до 19 ч. вечерта във всеки от дните. Домакин е Дворецът на културата и спорта във Варна, където на едно място ще видим доста настоящи чисто електрически или хибридни модели от водещи автомобилни производители. Темата на цялото тридневно събитие, на всеки един щанд, ще бъде e-Mobility или електрифицираната подвижност на бъдещето.

При VOLKSWAGEN звездите на щанда ще бъдат две. ID.3 ще дефилира пред аудитория за първи път след спечелването на категориите Градска кола и Екологична кола на годината в състезанието „ Автомобил на Годината в България 2021 “. Компания ще му прави стъпилият напълно неотдавна в родината ни електрически кросоувър ID.4, а от висшия ешелон ще се показа и TOUAREG E-HYBRID.

Много мощно дуо електрически автомобили ще може да бъде забелязано и при PEUGEOT. Беземисионните версии на 208 и 2008 оферират различен прочит на два към този момент потвърдени във времето модели, а компания ще им прави и plug-in версията на различен бестселър, кросоувърът 3008. Свежо двуколесно попълнение от французите ще може да бъде забелязано в лицето на електрическия скутер E-LUDIX.

По традиция, най-богатата хибридна гамата коли ще бъде показана от TOYOTA. Японците ще покажат във Варна HIGHLANDER, CAMRY, RAV4, C-HR, COROLLA и YARIS в различни електрифицирани версии. Също от Страната на изгряващото слънце ще пристигна и първият изцяло електромобил на MAZDA – MX-30. Компания ще му вършат меките хибриди от кросоувър и SUV сегмента CX-30 и CX-5, както и последното потомство MAZDA3.

При FORD фокусът също ще пада върху толкова популярните на световния пазар повдигнати транспортни средства. От Синия овал ще докарат на Palace Auto Varna 2021 E-Mobility PUMA и KUGA с друга форма на хибридизация, както и обновените с меки хибридни системи FOCUS и FIESTA.

Несъмнено звездата на щанда на AUDI ще бъде E-TRON S с три електромотора и максимална мощност от 496 к.с. Също от SUV гамата на немската компания ще бъде показан и plug-in хибридът Q5 TFSI E, който в България е наличен във версии 50 TFSI E QUATTRO и 55 TFSI E QUATTRO.

CITROEN ще докара във Варна два автомобила, които показват визията на марката за електрическата подвижност. Чисто електрическият E-C4 е модел от напълно ново поколение, а за C5 AIRCROSS HYBRID умерено можем да кажем, че е един от най-вълнуващите електрифицирани представители на SUV сегмента.

FIAT, различен бранд под шапката на Stellantis, ще покаже за първи път пред варненска публика напълно новото потомство на електрическия си модел 500. Модификация 500 ELECTRIC LA PRIMA предлага придвижване без локални вредни излъчвания, хитри решения и превърналия се към този момент в фетиш ретро дизайн.

JEEP нападна дребния и компактния кросоувър сегмент с ново потомство plug-in хибридни представители. Palace Auto Varna 2021 E-Mobility ще домакинства появяването на RENEGADE PHEV и COMPASS PHEV, които са към този момент в продажба в България.

KIA ще се показа с богата гама от четири хибридни автомобила от друг вид – STONIC, SPORTAGE, XCEED и NIRO HYBRID. Чисто електрическо присъствие ще означи NIRO EV, който залага на предно предаване с мощ от 136 к.с. SUZUKI също ще заложи на богато присъствие от електрифицирани машини – SWIFT HYBRID, IGNIS HYBRID и VITARA HYBRID.

Купуването на електромобил е знак за отговорно отношение към природата, а лизингът на тези автомобили е и чудесно финансово решение. За да подпомогне взимането на това решение, УниКредит Лизинг предлага действен и финансов лизинг и с преференциални условия. На място по време на Palace Auto Varna 2021 E-Mobility могат да бъдат разисквани всички възможности с консултанти на компанията на специални цени при подписване на договор по време на ревюто.

За поредна година най-големият автомобилен осигурител в България - Лев Инс, ще бъде формален застраховател на автомобилното ревю в морската столица. Лев Инс предлага специална отстъпка 35% от застраховка „ Каско “ + бонус „ Каско Практик “ с пътна помощ за 300 км. Предложението е годно за автомобили, закупени по време на Palace Auto Varna 2021 E-Mobility.

Освен да се срещнат от близко с автомобилите посредством статичната им експозиция, посетителите на Palace Auto Varna 2021 E-Mobility ще имат опцията да вземат участие в организиран тест-драйв и демонстрации, за да видят и усетят идващото равнище на мобилност. Официални сътрудници на събитието са Shell, УниКредит Лизинг и ЗК Лев Инс.

Palace Auto Varna 2021 E-Mobility ще бъде отворен за посетители от 11 ч. сутринта до 19 ч. вечерта във всеки от дните 18, 19 и 20 юни. Входът за ревюто коства 6 лева при покупка на билет на място, а онлайн през мрежата на Eventim.bg пропускът е с цена от 5 лв.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР