В първия си мач „ватрените“ допуснаха загуба от състава на

...
В първия си мач „ватрените“ допуснаха загуба от състава на
Коментари Харесай

Прогноза за мача Хърватска – Чехия от Прогнози.БГ

В първия си мач „ ватрените “ позволиха загуба от състава на Англия с 1:0, което значително беше предстоящо, на фона на мощния и надълбоко окуражен тим на „ трите лъва “. От своя страна чехите съумяха да излъжат коравата и мощно стимулирана селекция на шотландците, и то на същия този стадион пред домашна аудитория. Чрез две попадения на Патрик Шик, момчетата на Ярослав Шилави все още заемат първо място в групата.

В историята на конфликтите сред тези два отбора Хърватска несъмнено е любимец, като „ шахматистите “ имат 2 победи, 1 тъждество и нито една позволена загуба против чехите. На фона обаче единствено на 3 срещи, изиграни посред им е доста комплицирано да се вършат заключения за избрани закономерности в повсеместен проект.

„ Ватрените “ се чака да заложат на следните единадесет за мача – на вратата: Доминик Ливакович; пред него в отбрана: Йошко Гвардиол, Дуйе Чалета-Цар, Домагой Вида и Шиме Върсалко; в халфовата линия: Матео Ковачич, Маресло Брозович и Лука Модрич; в нахлуване: Иван Перишич, Анте Ребич и Андрей Крамарич. По всичко проличава, че тази нападателна групировка 4-3-3 цели единствено едно – корекции в позиционирането във краткотрайното класиране в група „ D”.

Чехия по всяка възможност ще излязат на „ Хемпдън Парк “ в следния екип-състав – на вратата: Томаш Вацлик; пред него в отбрана: Владимир Коуфал, Ондржей Челюстка, Томаш Калас и Ян Борил; в халфовата линия: Томаш Сучек, Алекс Крал, Якуб Янкто, Владимир Дарида и Лукаш Масопуст; в нахлуване уединен ще бъде Патрик Шик. Отборът на Ярослав Шилави излиза в система 4-5-1, само че съвсем несъмнено разположението на играчите ще бъде като при 4-2-3-1. Независимо от това – чехите излизат очебийно отбранително и ще се надяват на статични положения, обрани топки от Патрик Шик и доза шанс в срещата.

При нас ще откриете за най-интригуващите мачове от Евро 2020. За съответната среща сред Хърватска и Чехия чакаме солидна игра от страна и на двата отбора. „ Ватрените “ обаче би трябвало да съумеят да се оправят със съпротивата на противника и да записват трите точки в този конфликт. Те ще бъдат безпределно стимулирани и на фона на резултата от първия мач, защото следващ неуспех много съществено поставя на карта упоритостите на „ шахматистите “ за прекосяване в елиминационната фаза на шампионата. Чехите са стойностен и обединен състав, само че просто им липсва класа, а и въпреки всичко се изправят против сребърния медалист от последния Мондиал.

Прогноза за мача от Прогнози.БГ: Хърватска да завоюва мача
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР