Съпругата на загиналия трагично край Шабла пилот майор Валентин Терзиев

...
Съпругата на загиналия трагично край Шабла пилот майор Валентин Терзиев
Коментари Харесай

Съпругата на майор Терзиев: Ръководството на ВВС уби най-достойния си кадър

Съпругата на починалия трагично край Шабла водач майор Валентин Терзиев - Димитрина Попова, развълнува обществените мрежи с нов прочувствен пост. Тя разяснява обява на някогашен водач, който твърди, че истината за разбиването на МиГ-а ще се разбере, в случай че се прегледат записите на магнетофоните в контролния пункт и на управлението на полетите.

Въпросният авиатор е безапелационен, че в тези записи са всички отговори.

"Ще имате ли храброст, или ще се скриете зад прокуратурата с опрощение, че се води следствие и е загадка? Хайде, отговорете и пуснете записите от магнетофоните! ", пита някогашният водач.

В отговор на обявата му вдовицата на майор Терзиев написа:

"Благодаря! Затова става въпрос! Но се случи на неправилния човек! Ей, това ме тормози към този момент 7 дни и нощи, откакто няма отвод на самолета, че не е пилотска неточност, само че това могат да кажат единствено хора, които чудесно познават м-р Валентин Терзиев като човек и експерт! Погубихте най-достойния, изпълнителен и квалифициран кадър на Военновъздушни сили с неправилни управителни решения! Но те също са вследствие липса на опит, а и съществуване на подсигурен тил по стълбичката нагоре! "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР