Официалният вносител на Ford в България- Мото-Пфое, представи най-новите топ предложения в

...
Официалният вносител на Ford в България-
Мото-Пфое, представи най-новите топ
предложения в
Коментари Харесай

Върховите предложенията на Ford дебютираха в България

Официалният вносител на Ford в България- Мото-Пфое, показа най-новите топ предложения в продуктовото портфолио на марката, като събра на едно място за първи път в Централна и Източна Европа, четири върхови за своите модификационни гами автомобила- MUSTANG MACH-E, MUSTANG MACH 1, PUMA ST и Explorer PHEV. Събитието слага началото на , която през 2021 отбелязва своите 30 години дейност на родния авто пазар.

За акценти измежду четирите дебютиращи автомобила и дума не може да става, най-малкото тъй като всеки един от тях представлява най-хубавото, което е в състояние да предложи FORD сега в съответния сегмент.

Ако обаче би трябвало да посочим един от тях, който има определящо за бъдещето на марката значение, то това със сигурност това би трябвало да е напълно новият и 100% електрически MUSTANG MACH-E. Както подсказва името на електрическия автомобил, огромна част от дизайна и стилистичните детайли при него са въодушевени като визия от легендата Mustang, а във версията си GT, MUSTANG MACH-E дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди, като за целта ще се разчита на електрическа задвижваща система с мощ от 465 конски сили и въртящ миг от 830 Нм.



Още по-екстремна е специфичната версия Mach-E GT Performance Edition, която идва с 480 конски сили и 860 Нм, и дава обещание опция за ускорение от 0 до 96 км/ч за 3.5 секунди.



В взаимозависимост от модификацията си, FORD MUSTANG MACH-E предлага свободен пробег от до 610 километра, а за презареждането на батериите, бъдещите притежатели на електромобила ще могат да разчитат на повече от 125 000 местоположения в 21 европейски държави, събрани в приложението FordPass Charging Network.

Легендата MUSTANG продължава измежду дебютните предложения на Мото-Пфое под формата на лимитираната суперспортна версия MACH 1 на актуалното потомство на MUSTANG. Автомобилът става притежание на европейските консуматори за първи път, като предлага освен специално доработен мотор, само че и специално разработени екстериорни детайли и панели, неповторими за версията 19-цолови джанти, избор сред осем екстериорни цвята, спомагателни винилови приложения и контрастни детайли, специално разработен аеродинамичен пакет, MagneRide® 2 регулируемо окачване, Active Valve Performance изпускателна система и други.



Задвижването на FORD MUSTANG MACH 1 е поверено на специално доработен петлитров, V-образен, осемцилиндров бензинов мотор, който е в положение да генерира максимална мощност от 460 конски сили при 7500/мин и максимален въртящ миг от 529 Нм при 4600/мин.

MUSTANG MACH 1 се предлага във версия с шестстепенна ръчна предавателна кутия TREMEC, на скоростният лост на която откриваме класическа бяла топка, както и с 10-степенна автоматизирана трансмисия, която е особено калибрирана на модификацията.

Сериозни спортни пристрастености дава обещание и премиерният за България PUMA ST. АВтомобилът е оборудван с 1.5-литров EcoBoost бензинов мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 200 конски сили и оптимален въртящ миг от 320 Нм, и да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.7 секунди. В композиция с шестстепенна ръчна предавателна кутия, спортното SUV дава обещание оптималната скорост на придвижване от 220 км/ч.

Благодарение на системата Drive Modes, водачът има опция да избира между четири режима на държание на своята машина, включително Normal, Eco, Sport и Track, а електронната стабилизираща програма предлага три режима на работа.

Ford Puma ST дебютира със специално разработени за модификацията гуми Michelin Pilot Sport 4S, усъвършенствани спортно окачване и управление, по-големи спирачни дискове, тематично изпълнен интериор със седалки на Recaro с затопляне, нова изпускателна система и други.

Баланс сред сегашното и бъдещето пък предлага напълно новият седемместен зареждаем хибрид Ford Explorer PHEV, който предлага респектиращи максимална мощност от 457 конски сили и максимален въртящ миг от 825 Нм, само че и опция за изминаването на до 48 километра в чист електрически режим.

Задвижващата система на Ford Explorer PHEV, която превръща автомобила в най-мощното хибридно предложение на марката, е съставена от трилитров, V-образен, 6-цилиндров EcoBoost мотор, електромотор, литиево-йонна батерия с потенциал от 13.6 kWh и умна система за задвижване на четирите колела. Последната разполага с Terrain Management System с избор сред седем режима на работа.

В оборудването на Explorer PHEV са включени също по този начин адаптивен круз-контрол с функция за автоматизирано следване на трафика и центриране на автомобила в средата на пътното платно, спирачен асистент, първокласна аудиосистема на B&O, интернет съгласуваност и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР