Виждали сме обикновени хора да се превръщат в звезди, но

...
Виждали сме обикновени хора да се превръщат в звезди, но
Коментари Харесай

От модел на бельо до патрулиращ полицай

Виждали сме елементарни хора да се трансформират в звезди, само че доста по-рядко ни се случва известни персони да изберат пътя на средностатистически жители. Пени Ланкастър е образец за второто, както научаваме тези дни.

Съпругата на Род Стюърт е известен във Англия модел на долни дрехи, само че преди година стартира напълно друга работа - като патрулиращ служител на реда в Лондон.

През 2019 година тя взе участие в риалитито Famous and Fighting Crime, откъдето се появява интереса й да служи за опазването на публичния ред.

Така 50-годишната Ланкастър в началото работи като доброволец-патрул, а по-късно изкарва специфичен курса, с цел да може сега да работи редови служител на реда в английската столица и да има правото да прави арести.
 Снимка 534987

Пени Ланкастър и 76-годишният Род Стюард са женени от 2007 година и имат двама сина, родени през 2005 година и 2011 година Певецът има още шест деца от двата си предходни брака с Алана Стюърт и Рейчъл Хънтър, както и по едно дете от връзките си със Сузана Бофи и Кели Ембърг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР