16 Юни Тази събота и неделя ще се проведе Националната

...
16 Юни Тази събота и неделя ще се проведе Националната
Коментари Харесай

Над 200 деца ще премерят сили в Националната олимпиада по ментална аритметика 2021

16 Юни
Тази събота и неделя ще се организира Националната олимпиада по ментална аритметика 2021, в която ще се включат над 200 деца. Малките участници ще се състезават в уменията за бързо и вярно ментално броене, както и решение на задания на античното китайско сметало " абакус ".

За разлика от предходната Олимпиада, този път децата ще премерят сили в особено приспособения за задачата онлайн тренажор SmartyKids Universe. По този метод се вземат всички ограничения, с цел да се избегне скупчване на стотици хора в едно пространство.

Олимпиадата по ментална аритметика дава чудесна опция за всяко дете да получи обществено самопризнание за своите гении, достижения в менталната аритметика и да придобие нов опит.

Онлайн форматът няма да съставлява спънка събитието да бъде също толкоз вълнуващо, колкото конкуренцията в присъствена форма. Отново ще има публична част с оповестяване на спечелилите и награждаване - с включване онлайн посредством видео, излъчено през формалната фейсбук страница на марката.
Участниците се разпределят на категории съгласно възрастта си и равнището на образование.

Участниците в конкуренцията ще могат да завоюват 3 шампионски купи, 14 златни, 14 сребърни и 14 бронзови медала.

Водещ на виртуалното връчване на премиите ще бъде Калоян Димитров - Ballan. Освен оценки и медали, за децата са планувани и награди. Брандът ще обезпечи подаръчен комплект за всеки участник, както и огромни награди, съответстващи на наградите. Но това не е всичко.

Партньори в олимпиадата са водещи марки - Office 1, Издателство " Клевър Бук ", Издателство " ФЮТ ", Издателство " ПАН ", Ozone.bg и Туристическа организация Luxury Discounts. Благодарение на тях, спечелилите ще получат спомагателни награди. Подаръци са планувани и за всички деца, които ще се включат в Олимпиадата.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР