Най-дългите девет месеца вече са зад гърба ви и сте

...
Най-дългите девет месеца вече са зад гърба ви и сте
Коментари Харесай

5 продукта за начинаещите родители и нетърпеливите бебета

Най-дългите девет месеца към този момент са зад тила ви и сте подготвени за игри и хиляди целувки на дребни пухкави крачета.

Всеки умел родител обаче ще ви каже, че най-вече от времето си с бебето ще прекарвате в преобуване, къпане и отново преобуване.

За благополучие, имате няколко месеца да се превърнете в специалист в преобуването преди бебето да стане нетърпеливо.

В помощ на начинаещите родители и нетърпеливите бебета подбрахме няколко страхотни продукта на преференциална цена от серията Mamma&Baby на Lilly Drogerie. Козметиката от серията има лека формула, обогатена с потребни субстанции. А неналичието на консерванти и оцветители прави продуктите подобаващи и за всекидневна приложимост.

 a iStock/Getty Images

Мокри кърпички, тъй като даже едночасова разходка в парка не може да премине умерено без тях. Благодарение на нежната си текстура и особено създадената формулата, са идеални както за кожата на вашето бебе при всяка промяна на пелени, по този начин и за разчистване на бебешките ръце и крайници. Кремообразната емулсия успокоява бебешката сензитивна кожа и я защищава от изсушаване.

 a Lilly Drogerie

След разходката в парка идва време и за следващата промяна на пелени. Дори и да имате един от тези красиви скринове, предопределени особено за преповиване на бебета, опитът демонстрира, че ще ги преобувате на леглото, дивана, даже на скамейка в парка, само че не и там. Ето за какво на помощ идват. Горната им страна е мека и мощно абсорбираща, до момента в който долната страна предотвратява протичане. Те са компактни и може да ги носите на всички места със себе си.

 a Lilly Drogerie

При пелените най-съществен е верният размер, по тази причина не се презапасявайте. се оферират в размери за деца от 3 до 20 кг. Та са със SPEED DRY технология за цялостно чувство за сухота, даже до 12 часа. Еластичните ленти обезпечават елементарно прилепване и свободно придвижване на бебето.

 a Lilly Drogerie

Идва ред и за обичаното развлечение – къпането с. Той е без сапун, особено за нежната бебешка кожа и коса с формула нежна за очите. Прави косата чиста и мека и оставя кожата подхранена. С алое вера за навлажняване и D-пантенол за искра и разтегливост.

 a Lilly Drogerie

А с цел да остане бебешката кожа все по този начин нежна - и скъпи растителни масла обезпечава дълготрайна хидратация. Успокоява сензитивната бебешка кожа, оставяйки я мека и гладка. Подходящ e за ежедневна грижа.

 a Lilly Drogerie

Защото вашето бебе има потребност от нежна грижа и доста целувки!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР