След коронакризата жилищата в затворени комплекси са предпочитани от семействата,

...
След коронакризата жилищата в затворени комплекси са предпочитани от семействата,
Коментари Харесай

Жилищата в затворените комплекси стават все по-желани

След коронакризата жилищата в затворени комплекси са желани от фамилиите, които търсят личен парцел. Избират се региони с добра транспортна връзка и търговски обекти.

Потребностите на хората от личен двор и лично пространство след пандемията предизвикат търсенето в затворените комплекси в еднофамилни или двуфамилни жилища.

Интересът към този вид парцели е повишен до 15 %, а цените сред 5 и 10 на 100, споделя Диляна Христова, общоприет управител на строително-инвестиционна компания.

„ Там всяко семейство към този момент има изход към личен двор. Това е главният плюс. Естествено тази част, която е вътре в самия комплекс, тези бонуси от вида открит фитнес, алеи за разходка, места за разхождане на домашните любимци “, разяснява Христова.

Интересът към тези жилища е най-вече от фамилии с деца, които ги купуват за личен дом, а не за инвестиция.

„ Напоследък хората започнаха да търсят освен малко по-големи пространства, а търсят и едно в допълнение помещение, което да може да бъде обособено, дали като работен ъгъл, в случай че е с повече от едно дете да могат да бъдат разграничени, едното да учи, другото да играе и по този начин нататък, тъй че спомагателното помещение се оказа много значимо през миналата година и несъмнено повлия на търсенето въобще не се вижда в страната “, разяснява Христова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР