Porsche анонсира новата версия Touring на 911 GT3, който запазва характерните

...
Porsche анонсира новата версия Touring на 911 GT3,
който запазва характерните
Коментари Харесай

Porsche анонсира 911 GT3 Touring

Porsche анонсира новата версия Touring на 911 GT3, който резервира присъщите за суперспортния модел параметри, само че му придава малко по-хрисимо лъчение, като основната оригиналност тук е елиминирането на фиксираният заден спойлер и замяната му с автоматизиран и доста по-малък такъв.

С базова цена от 170 969 евро, тежащото 1418 килограма Porsche 911 GT3 Touring идва общоприетоо с максимална мощ от 510 конски сили и шестстепенна ръчна предавателна кутия, като при предпочитание от страна на потребителите, последната може да бъде заменена със 7-степенна роботизирана трансмисия.

Интересна оригиналност при новото Porsche 911 GT3 Touring e състезателата функционалността, при активирането на която с бутон, дисплеят на инструменталния панел се трансформира на три зони, с главен акцент върху показанията за оборотите на мотора.

911 GT3 Touring получава кожена тапицерия за волана, скоростния лост, централната конзола и подлакътниците, като всички елементи от частичния кожен салон на автомобила са съшити с черен конец. Черната тема продължава в текстилната част на седалките, изпълнението на тавана, както и при алуминиеви вложки на праговете на вратите и предното табло.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР