Разнообразни аудио аксесоари са достъпни на намелени цени от Tronsmart

...
Разнообразни аудио аксесоари са достъпни на намелени цени от Tronsmart
Коментари Харесай

Tronsmart обяви големи отстъпки за 8-годишнината си


Разнообразни аудио аксесоари са налични на намелени цени от Tronsmart и Geekbuying

Компанията за цифрови аудио артикули Tronsmart празнува 8 години този месец и по този мотив разгласи атрактивни промоции, отстъпки и награди в онлайн магазина Geekbuying. Подарък на стойност 500 $ могат да завоюват късметлиите в лотария.  

Създаден през 2013 година, Tronsmart е софтуерен бранд, който проектира и създава аудио аксесоари от международна класа, които са препоръчвани от Qualcomm, Forbes, Yahoo и доста други огромни компании и медии. През 2018 година известният футболист Луис Суарес стана формален дипломат в света на марката Tronsmart.

Считано от през днешния ден, Tronsmart разгласи големи отстъпки по случай 8-тата си годишнина, както и лотария с вълнуващи дарове за късметлиите. На специфичната празнична страница „ ” в Geekbuying – стратегически сътрудник на Tronsmart – производителят предлага необятно многообразие от портативни аудио колонки, Bluetooth слушалки-тапи, типичен слушалки и други аксесоари със съществени отстъпки от цените.

Промоциите не престават в интервала от 15 юни до 27 юни. Посетителите на уеб страницата могат да се възползват от купони за отстъпка според от цената на покупката:

Привлекателна опция е и, проведена от Tronsmart по случай 8-та годишнина. Участниците в нея могат да завоюват подарък на стойност $500, както и други, по-малки награди – слушалки Apollo Air и ваучър за отстъпка от 15% при покупка на други артикули, откакто се записват и завъртят колелото на шанса.

Междувременно Geekbuying също предлага атрактивни промоции във връзка 9-тата си годишнина. Интересни оферти за потребителска електроника се намират .

Ето и една извадка от 5 продукта, който Tronsmart предлага с отстъпки в интервала на акцията:

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition е усъвършенстван модел на известната безжична портативна колонка с поддръжка на Bluetooth 5.0 и представител с мощ 40W! Устройството поддържа също NFC връзки и зареждане на други джаджи през USB. Може да възпроизвежда музика в продължение на 15 часа с едно зареждане на батерията и е водоустойчива по стандарта IPX6.

коства €37,73 с ваучър NNNANONI1 и се доставят от Германия за $5,98.

Tronsmart Force 2 е портативна аудио колонка, която възпроизвежда първокласен тон, с помощта на чип Qualcomm QCC3021 и представител с мощ 30W. Вградената батерия обезпечава над 15 часа слушане на музика. Колонката е водоустойчива по стандарта IPX7, поддържа Broadcast режим и гласови команди.

коства €32,81 с ваучър NNNANONI2 и се доставят от Германия за $6,28.

Tronsmart Apollo Bold са безжични Bluetooth слушалки-тапи, които се отличават с същинско стерео (TWS) и дейна ANC система за шумопотискане. Благодарение на чип Qualcomm QCC5124, технология Qualcomm aptX и 6 микрофона обезпечават чист тон при слушане на музика и телефонни диалози. Батерията поддържа 10 чака възпроизвеждане, а със зареждащата кутийка това време се удължава до 30 часа.

костват €54,97 с ваучър NNNANONI3 и се доставят от Германия за $8,05.

Tronsmart Apollo Air са още едни безжични слушалки-тапи, които обезпечават същинско стерео (TWS) и имат дейна ANC шумопотискаща система. Проектирани са въз основата на чип Qualcomm QCC3046 и са прахо- и водоустойчиви по стандарта IP45. Могат да възпроизвеждат музика в продължение на повече от 20 часа със зареждащата кутийка, с която се доставят.

костват €41,02 с ваучър NNNANONI10 и се доставят от Германия за $11,05.

Tronsmart Shadow са геймърски безжични слушалки (хедсет), които работят на периодичност 2,4GHz и имат динамични 50-мм HD драйвери. Разполагат с микрофон, който може да се завърта на 360 градуса и да се смъква. Нещо повече, слушалките се отличават с RGB светлинни резултати. Възпроизвеждат до 12 часа музика с едно зареждане.

костват €37,35 с ваучър NNNANONI6 и се доставят от Чехия за $3,09.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР