Водещата в майчинство Петя Дикова взе дипломата си за завършено

...
Водещата в майчинство Петя Дикова взе дипломата си за завършено
Коментари Харесай

Петя Дикова взе диплома след 10 години

Водещата в майчинство Петя Дикова взе дипломата си за приключено висше обучение едвам през днешния ден, 10 години откакто почнала за учи магистратура в софийския университет. Дъщерята на Ана Пенчева е приключила в Лондон, само че откакто се прибрала у нас решила да стане магистър във факултета по публицистика и всеобщи връзки. Започнала работата си в bTV и занемарила учението, само че през днешния ден към този момент може да се похвали, че то е зад тила й.

„ От през днешния ден имам тапия за магистър. Винаги ще свързвам писането на дипломна работа с коликите на огромния ни наследник. Рядко си разрешавам да давам препоръки, само че на бъдещите студенти във ФЖМК бих споделила: “Не отлагайте, минете по пътя до момента в който е време и когато му е времето. Не че след това е невероятно, просто когато дойдат децата и кариерата, е много по-трудно.

Така стана при мен - още като студент по време на магистратурата получих покана за работа в bTV. Да кажа “сбъдната мечта” - ще е малко. Не се поколебах, скочих, адреналинът ме унесе... единствено още един репортаж, единствено още едно изявление, още един филм и ще завърша. А ми оставаха единствено 3 изпита и дипломната работа. И по този начин до през днешния ден! ", споделя Дикова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР