Актрисата Клара Макгрегър показа, че професионализмът е по-силен от суетата,

...
Актрисата Клара Макгрегър показа, че професионализмът е по-силен от суетата,
Коментари Харесай

С наранявания по лицето, но на червения килим: дъщерята на Юън Макгрегър го може!

Актрисата Клара Макгрегър сподели, че професионализмът е по-силен от суетата, появявайки се на аления килим незабавно откакто се наложи да посети болница .

Макар и получила ухапвания от куче по лицето си , 25-годишната щерка на Юън Макгрегър бе твърдо решена да участва на премиерата на новия си филм “The Birthday Cake” (повече за него ). Освен че взе участие в него дружно със своя татко, тя е и копродуцент, описват от.

„ Когато захапване от куче те води в незабавното поделение 30 минути преди аления килим “ , написа Клара в своя Instagram към фотография от събитието, на която се виждат рани по бузата и носа ѝ. В кадър от същата обява я виждаме и на легло в болничното заведение.

Съдейки по фотосите, случаят не е помрачил съществено настроението на Клара, която се появи в кремав костюм на Fendi и театралничи с сътрудници по време на вечерта .

 Клара Макгрегър Getty

Публикацията ѝ в Instagram беше посрещната с мнения, че „ печели аления килим “ и „ наподобява корава “.

25-годишната Клара Макгрегър е най-голямата от четирите дъщери на Юън Макгрегър и някогашната му брачна половинка Ева Мавракис . Двойката се раздели през 2017 година и публично подаде молба за бракоразвод през 2018 година след 22-годишен брак.

 Клара Макгрегър Getty
 Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение  Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение  Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение  Звездни майки и дъщери с необикновено лъчение
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР