Nissan обяви, че в завода на компанията в Съндърланд, Великобритания, е

...
Nissan обяви, че в завода на компанията в
Съндърланд, Великобритания, е
Коментари Харесай

Nissan започна производството на новия Qashqai

Nissan разгласи, че в завода на компанията в Съндърланд, Англия, е започнало производството на напълно новото поколение на хитовия за марката кросовър модел Qashqai.

Стартирането на сглобяването на третата генерация Qashqai е реалност след нова инвестиция в комплекса в размер на 400 милиона британски лири, която обещава дългосрочна употреба и модулност на производствения развой стартирал преди 35 години.

От Nissan напомнят, че след лансирането на оригиналната версия на Qashqai през 2007 година, моделът означи изключително пазарно показване, постигайки няколко забележителни върха, включително като произведената във Англия кола, достигнала най-бързо границата от 1 000 000, 2 000 000 и 3 000 000 бройки. Към момента в Съндърланд са съединени повече от 3.5 милиона представителя на Qashqai.

При появяването си на европейския пазар, новият ще се трансформира в един от най-електрифицираните модели, налични за закупуване на континента. Освен във версия с mild hybrid хибридна задвижваща система (140 и 160 конски сили), SUV моделът ще бъде и първата кола на марката в Европа, която ще се предлага с електрифицираната задвижваща система e-POWER, позната от продуктите на компанията в Япония.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР