ABT Sportsline обяви, че само няколко дни след анонсирането на специалната

...
ABT Sportsline обяви, че само няколко дни след
анонсирането на специалната
Коментари Харесай

ABT разпродаде юбилейната серия Johann Abt Signature Edition

ABT Sportsline разгласи, че единствено няколко дни след анонсирането на специфичната и върхова за цялата история на марката специална серия Johann Abt Signature Edition, всички нейни представители към този момент са разпродадени.

Специалната серия , в която ще бъдат включени единствено 64 сериозно доработени представителя на Audi RS6, е разработена тематично в чест на 125 години от основаването на компанията.

"Потребителският интерес надмина нашите упования ", коментира Ханс-Юрген Абт, изпълнителен шеф на ABT Sportsline. "Всички 64 коли бяха разпродадени за рекордно време ", допълват от тунинг компанията, като се очаква първата кола да бъде доставена през юли. Поради извънредно сложният производствен развой, всеки месец ще бъдат сглобявани единствено 6 автомобила "

Освен множеството тематични дизайн и стилизирани решения по екстериора и интериора на колата, доработената от ABT Sportsline версия на Audi RS6 дава обещание и сериозни динамични и скоростни усъвършенствания. По време на тествания с колата, от компанията са отчели ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.91 секунди, което е с 0.69 секунди по-добър индикатор в съпоставяне със серийната версия на спортното комби.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР