Най-после дойде моментът, в който вече може да спрем със

...
Най-после дойде моментът, в който вече може да спрем със
Коментари Харесай

Запечатано с целувка: вече няма съмнение, че Джей Ло и Бен Афлек са заедно

Най-после пристигна моментът, в който към този момент може да спрем със спекулациите към Дженифър Лопес и Бен Афлек – няколко фрагменти споделят задоволително.

Двамата бяха видяни да споделят целувка по време на вечеря в ресторант Nobu в Малибу, Лос Анджелис. Там 51-годишната Лопес и 48-годишният Афлек са отпразнували рождения ден на сестрата на Джей Ло - Линда Лопес, споделя.

На фрагментите, споделени от Page Six, двойката наподобява в положително въодушевление. Това удостоверява и източник на, който споделя: „ Двамата си прекараха ужасно на празничната вечеря. “ Сред членовете на семейство Лопес са участвали и 13-годишните близнаци на звездата – Ем и Максимилиан, които тя споделя с някогашния брачен партньор Марк Антъни.

„ Всички се усещат в действителност удобно към Бен и доста го харесват “ , споделя източникът на. „ Нямат какво неприятно да кажат за него. Те мислят, че е занимателен и сладостен, толкоз е прелестно за всички тях да видят Джен толкоз щастлива и омаяна. Бен несъмнено има тяхното утвърждение. “
 Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините
След толкоз клюки и сведения от дълго време си пожелахме доказателство, че Дженифър Лопес и Бен Афлек (или в резюме Бенифър) са дружно – колкото по-бързо го покажат, толкоз по-скоро ще ги оставят намира, нали? Стискаме палци този път медийното внимание към двойката да не се трансформира в причина за раздялата им, както през 2004 година, когато двамата бяха сгодени и чакаха сватбата си .

Колкото до реакцията на почитателите, те не закъсняха с колажи, които съпоставят фотоси на целуващите се Дженифър и Бен при започване на хилядолетието и в този момент, 20 години по-късно .

how it started how it’s going
— graceoutofthewoods (@GretaSmara)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР