15 Юни Microsoft е взела решение да спре да пуска

...
15 Юни Microsoft е взела решение да спре да пуска
Коментари Харесай

Microsoft спира да обновява Windows 10 преди представянето на новата си ОС

15 Юни
Microsoft е взела решение да спре да пуска нови тестови версии на Windows за участниците в програмата Windows Insider за няколко седмици, пишат тематични източници. Това най-вероятно се дължи на идното показване на нова операционна система от компанията, която се чака на 24 юни.

Засега не е оповестено по какъв начин се споделя платформата. От Microsoft намекнаха, че тя ще пристигна с ново име и доста наблюдаващи към този момент започнаха да я назовават Windows 11. Спирането на програмата за тестъри евентуално е обвързвано точно със старанието на компанията да опази в загадка елементи за новата Оценка за съвместимост.

Участниците в Windows Insider имат достъп до промени доста преди те да видят бял свят за необятната маса от консуматори. Много нововъведения, в това число образни, като информацията за прозорци със заоблени ъгли или новият десктоп тапет (горе) към този момент са обсъждани и няма смисъл да бъдат крити. Това навежда на мисълта, че Microsoft приготвя още нововъведения.

Припомняме, че формалната премиера на новата версия на Windows ще се състои на 24 юни. Първоначално се говореше, че ще става въпрос за огромна актуализация за Windows 10, наричана още Windows 10 21H2 или Sun Valley. Явно обаче броят на нововъведенията е толкоз огромен, че компанията е решила с стартирането на Sun Valley да преименува операционната система.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР