Jaguar Land Rover обяви, че компанията е поставила началото на изцяло

...
Jaguar Land Rover обяви, че компанията е
поставила началото на изцяло
Коментари Харесай

Jaguar Land Rover с водороден прототип на Defender

Jaguar Land Rover разгласи, че компанията е поставила началото на напълно нов план, който е развъртян към концепцията за водородното задвижване. За задачата от компанията създават специфичен FCEV прототип с това различно задвижване, а за основа на новата самодейност е използвана настоящото потомство на Defender.

Новият FCEV първообраз е следващата крачка, която вършат от Jaguar Land Rover следвайки стратегията си за нулеви нездравословни емисии до 2036 година, както и въглеродна неутралност в целия си производствен процес и доставна мрежа до 2039 година.

От Jaguar Land Rover разясняват, че броят на наличните FCEV коли по световните пътища съвсем се е удвоил от 2018 година насам, а броят на водородните зарядни станции е повишен с повече от 20%. Предвижданията за интервала до 2030 година са за въвеждане в приложимост на до към 10 милиона водородни коли и построяването на 10 000 зарядни станции в международен мащаб.



Прототипът Defender FCEV се чака да бъде въведен в тестова стратегия във Великобритания към края на тази година, като ще бъдат оценени неговите офроуд възможности, както и горивна ефективност.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР