Не чуваме почти нищо за нидерландското кралско семейство и вероятно

...
Не чуваме почти нищо за нидерландското кралско семейство и вероятно
Коментари Харесай

Изненадващото решение на една бъдеща кралица

Не чуваме съвсем нищо за нидерландското кралско семейство и евентуално това се дължи на обстоятелството, че нито са забъркани в пикантни интриги като английското, нито се къпят в искра и благосъстояние като някои други монархии.

Типично по нидерландски, семейството на крал Вилем-Александър залага на относително непретенциозен начин на живот в унисон с европейските полезности, а доказателство за това е и последното решение на бъдещата кралица - първородната щерка на Вилем-Александър и кралица Максима.

Принцеса Катарина-Амалия разгласи, че се отхвърля от полагаемия й се годишен приход, който се отпуска от бюджета, откакто навърши 18 години. А последното ще стане на 7 декември тази година.

Катарина-Амалия трябваше да получи необлагаемите 111 хиляди евро за 2021 година От идната година пък сумата ще нарасне на 1.5 милиона евро, само че и принцесата ще стартира да извършва отговорности като консултант към Националния съвет на Нидерландия.
 Фелипе, Харалд V, Карл XVI Густав, кралица Маргарете, принц Албер и каква е издръжката кралските фамилии в Европа
Каква е държавната прехрана на кралските фамилии в Европа

Сумите са солидни

Тя обаче написа писмо до министър-председателя на страната, с което се оказва от полагаемите й се приходи, до момента в който не стартира да извършва кралските си отговорности.

" Бих се чувствала неловко, изключително когато не върша нищо в подмяна. И на фона на всички останали студенти, които претърпяват сложните времена на ковид пандемията. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР