Подобно на много звезди и напълно обикновени хора, през известен

...
Подобно на много звезди и напълно обикновени хора, през известен
Коментари Харесай

Как изглежда новата татуировка на Ванеса Хъджинс

Подобно на доста звезди и изцяло елементарни хора, през прочут интервал от време актрисата и певица Ванеса Хъджинс си прави нова татуировка.
 Ариана Гранде, татуировките на певицата и какъв брой са те на брой
Колко татуировки има Ариана Гранде

Само с една не може, само че дали не прекалява

Преди повече от година тя се похвали в обществените мрежи с изрисуван ангел върху дясната страна на гръдния си панер. Нарече татуировката " Божествен женски ангел ", като посочи, че става въпрос за рисунката, не за нея.

Още тогава си помислихме, че няма да се задоволи единствено с нея, и се оказахме прави. Защото последното - змия на левия й гален, което сподели в своя Instagram, е не по-малко от предходното и е на още по-видно място.

Снимката на новата й облага е част от слайдшоу, което приключва с малко видео, в което звездата споделя, че обича да й вършат татуировки. Но на тях не се виждат всичките й досега.

Първата си тя прави през 2011 година и съставлява пеперуда. В предаването The Late Show преди време Хъджинс споделя повода да стартира точно с това изображение.

Една седмица, преди да се роди, върху корема на майка й каца пеперуда. Оттам идва името й - Vanessа e производна дума на латински за същото прелестно насекомо.
 Татуировките, имунитетът и защищават ли ни рисунките по тялото от настинки и грип
Неочакваната изгода от татуировките

И за какво в този момент е моментът да си създадем

Хъджинс има още няколко татуировки по тялото - звезда отвътре на ухото, цифрата 22 на китката, мъничко сърце на левия показалец и кръст върху междинния пръст на десния си крайник, прецизират от Bustle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР