Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Меган Фокс във филма, който я запозна с новата ѝ любов, и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Глътка лято



Създала възторг още преди да навърши пълноправие, Lorde е подготвена да се завърне четири години след предходния си албум. През 2021 година чакаме новата ѝ музикална сбирка “Solar Power” , която беше оповестена дружно с премиерата на едноименното парче. Зареден със слънце, безгрижно въодушевление и пресен въздух , водещият сингъл ни инжектира с неспокойствие за лятото, а клипът е въплъщение на всичко, което желаеме този сезон.

Отново открити



Maroon 5 също не бяха издавали нов албум от 2017 година насам, само че дълго чаканият им “Jordi” , кръстен на починалия им управител, излезе в петък. След като от групата последно чухме “Beautiful Mistakes” (), новият им сингъл “Lost” е за спасяващата мощ на любовта . Кадрите от клипа дават отговор на хипнотизиращото звучене от парчето, а като омагьосващата сирена във видеото взе участие брачната половинка на вокалиста Адам Лъвийн – моделът Бехати Принслу.

Вдъхновение след стихия



Тони Уотсън, известна повече като Tones and I , се насочва самоуверено към първия си дългосвирещ албум, който към този момент си има име – “Welcome to the Madhouse”. Третият сингъл от него е “Cloudy Day” , а тук австралийката повдига духа ни с положителни думи и мелодия , приканвайки да намираме слънцето и по време на облачни дни. Историята на песента е обвързвана с починал другар на изпълнителката, след чиято гибел тя мъчно намира ентусиазъм за нови песни.

КИНО

Драма от класа



Новият филм на Стивън Содърбърг ни води в 1955 година в Детройт, където група дребни нарушители са наети да откраднат документ. Докато задачата се оказва нова автомобилна технология, а техният проект се обръква съществено, героите ще се стартират да си задават въпроси, най-важните измежду които са кой ги е наел и каква е задачата му. Криминалната драма “No Sudden Move” събира Дон Чийдъл, Бенисио Дел Торо, Брендан Фрейзър, Кийран Кълкин и други, и излиза на 1 юли HBO Max.

Възход и проваляне



Със мощен грим и лицеви протези Джесика Частейн е неузнаваема в новата си роля като Тамара Фей Меснър – известна водеща от 70-те и 80-те години, основала най-голямата религиозна телевизионна мрежа дружно със брачна половинка си Джим Бакър. Успешният им увеселителен парк и медийна империя обаче рухват, когато двойката е упрекната в измами и противозаконни схеми. Как се стига до такава степен, ще разберем от септември, когато излиза “The Eyes of Tammy Fay”, в който гледаме още Андрю Гарфийлд като брачна половинка на героинята и Винсънт Д’Онофрио в ролята на южняшки свещеник и техен сътрудник.

С риск за живота



“Midnight in the Switchgrass” е въодушевен от действителната история на сериен палач от Тексас. По петите му са Карл Хелтър и Ребека Ломбарди - сътрудници на ФБР, които сплотяват сили с локалния рейнджър Байрън Крофърд, тръгнал от дълго време по следите на нарушителя. Когато Ребека рискува да бъде отвлечена, с цел да разкрие самоличността му, останалите разполагат с броени часове да предотвратят гибелта ѝ. Филмът е дебют за Рандал Емет като режисьор, само че в случай че го гледаме, то ще е поради Брус Уилис, Емил Хърш и Меган Фокс, която по време на фотосите се среща с сегашния си сътрудник Колсън Бейкър (или музиканта Machine Gun Kelly) – също с дребна роля тук като един от обвинените.

ОЩЕ

В „ чантата “ на Салма Хайек



С нов филм, иден да излезе това лято, не е учудващо да виждаме Салма Хайек по-често тези месеци. По мотив „ Бодигард на килърката “ мексиканската актриса взе участие в рубриката на списанииe InStyle, което кара гостите си да разопаковат чанта с авансово подбрани предмети. Така да вземем за пример разбираме, че Хайек постоянно носи у себе си черен шоколад и пръчка пало санто, която отстранява негативната сила. Безценното за киноманите тук обаче са фрагменти от първата роля на Салма в теленовела, озаглавена „ Тереза “, а това, което открадва шоуто тук, е совата Кери, домакински любим на актрисата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР