Диона влезе в отбора на силиконките. Бившето протеже на Галин

...
Диона влезе в отбора на силиконките. Бившето протеже на Галин
Коментари Харесай

Диона сложи цици за 10 бона

Диона влезе в тима на силиконките. Бившето протеже на Галин си постави нови цици. Изпълнителката наблъска пазвата си със стотици кубици силикон. Диона бе една от дребното певици, която нямаше голям бюст. Интервенцията е направена в една от най-хубавите клиники в Турция. За да надуе гърдите си, младата певица се бръква с 10 бона. Диона е в южната ни съседка към този момент седмица.

Бившата рапърка, която мина в лекия род, най-сетне се подлага на интервенция за увеличаване на бюста си. Въпреки че неведнъж бе подтиквана от феновете си да постави силикон, повече от година тя отхвърляше. Според нея "силиконът те прави неестествен и тривиално нещо ". Ала няколко месеца по-късно обръща палачинката и най-сетне се престрашава да се надуе балоните. "От доста време разсъждавам дали да си направя такова нещо, само че се опасявах. След интервенцията не скърбя. Направих най-хубавия избор ", споделя от болничното легло Диона.

Певицата е супер удовлетворена от интервенцията. Новите й бомби са станали "един път ". Преди интервенцията Диона бе с едни от най-малките гърди в попфолка. Феновете на певицата тръпнат в очакване тя да покаже новите си балкони. Съвсем скоро Диона се завръща на сцената, където ще може да вее силиконовите си придобивки.

"Нямам самообладание да споделя резултата след интервенцията ", споделя още русокоската. Възстановяването на Диона ще продължи още няколко дни. Чалга фурията към този момент се движи без проблеми след интервенцията. "Вече се усещам добре ", добави Диона.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР