Слухове за връзка между Ирина Шейк и Кание Уест се

...
Слухове за връзка между Ирина Шейк и Кание Уест се
Коментари Харесай

Химията между Ирина Шейк и Кание Уест има история, а нагласата на Брадли Купър е безценна

Слухове за връзка сред Ирина Шейк и Кание Уест се появиха още през май, само че едвам преди дни 35-годишният модел и 44-годишният рапър бяха видяни на отмора във Франция за рождения ден на изпълнителя.

След като общите им фрагменти в Прованс обиколиха мрежата, анонимни източници се включват с изказвания, с цел да претеглят обстановката , описват от.

Един от тях твърди пред, че двойката се среща от началото на пролетта, само че стартира да се виждат постоянно едвам преди няколко седмици . Друг доближен удостоверява тази последователност и добавя: „ В момента е неангажиращо, само че са влюбени. “

Макар да се виждат едвам от няколко седмици, в действителност се оказва, че химията сред Шейк и Уест продължава от години . Още един източник, този път от музикалния свят, декларира за: „ Кание е бил с Ирина за малко преди Ким. Беше я преследвал от дълго време.” Моделът се появява в видеоклипа към песента на рапъра “Power”, а две години по-късно дефилира в ревю на стилната му марка Yeezy, само че по това време Шейк е обвързана с футболиста Кристиано Роналдо. Рапъра също така рапира за модела в песента си от 2010 година “Christian Dior Denim Flow”, включвайки я в дълъг лист с имената на модели.

Колкото до това по какъв начин някогашните сътрудници на новата двойка се оправят с новината за връзката им, Ким Кардашиян явно „ няма нищо против”, а Брадли Купър желае това, което е най-хубавото за Шейк.

Източник на споделя: „ Брадли би подкрепил напълно оня, който Ирина избере все още - той просто желае тя да бъде щастлива. “ Купър и Шейк се разделиха през юни 2019 година, само че поставят взаимни грижи за 3-годишната си щерка Леа Де Сен . „ Брадли и Ирина не са просто в положителни връзки като родственици, те също са близки другари и споделят персонални неща между тях “, прибавя доближеният.
 Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк
Твърди се, че Ким сега е напълно фокусирана върху четирите си деца и кариерата си , само че четири месеца след подаването на молба за бракоразвод, тя няма желание да поставя завършек на любовния си живот. „ Приоритетите ѝ са нейните деца и работа, само че тя би желала да откри човек, с който да показа живота си “, споделя източник на.

Може би има нещо правилно, че планетарните въздействия тази година карат много някогашни двойки да потърсят компанията си. Преди Шейк и Уест, това се случи с Дженифър Лопес и Бен Афлек , а може би Анджелина Джоли също се ще причисли в клуба.

Прочетете още за тях тук:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР