Жан-Пиер Плуе- шеф-дизайнер* на автомобилния гигант Stellantis, ще бъде човекът, който лично

...
Жан-Пиер Плуе- шеф-дизайнер* на
автомобилния гигант Stellantis, ще бъде
човекът, който лично
Коментари Харесай

Шеф-дизайнерът на Stellantis ще ръководи възраждането на LANCIA

Жан-Пиер Плуе- шеф-дизайнер* на автомобилния колос Stellantis, ще бъде човекът, който персонално ще ръководи възраждането на една от най-емблематичните марки, както в Европа, така и в целия свят- LANCIA.

Без да разкриват детайлности относно бъдещите си проекти, от компанията коментират, че Жан-Пиер Плуе персонално ще наблюдава активността на екипа на LANCIA Design в Torino Centro Stile.

"Ренесансът на LANCIA е наистина вълнуващо предизвикателство ", коментира той. "LANCIA е иконична марка, която ще бъде възобновена на историческата си централна позиция в Европа, като ще разчитаме на нейния огромен капацитет ".

За реализирането на крайната си цел, Жан-Пиер Плуе ще разчита на дребен, но фокусиран върху концепцията, екип, формиран от млади надарени дизайнери.

"Бих желал да поздравявам Жан-Пиер Плуе ", споделя Лука Наполитано, изпълнителен шеф на LANCIA. "За мен е голяма чест, че ще можем да се възползваме от толкоз хетерогенен екип професионалисти, които да работят заедно за триумфа на LANCIA ".

* За марките Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS Automobiles, Fiat Europe, Lancia, Opel, Peugeot и Vauxhall.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР