Началникът на Отделението по инвазивна кардиология в Пирогов, д-р Иван

...
Началникът на Отделението по инвазивна кардиология в Пирогов, д-р Иван
Коментари Харесай

Code Health TV и Бонанза-Бачорски с дарение за УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“

Началникът на Отделението по инвазивна кардиология в Пирогов, доктор Иван Мартинов показа, че този „ дребен “ уред ще помогне на пациенти след оперативна интервенция, прекарали белодробни интервенции и коронавирус, елементарно и дейно. Г-жа Мария Бонева, Съд на Европейските общности на малкия екран и господин Даниел Бачорски, Съд на Европейските общности на Бонанза, демонстрираха положителния образец и обявиха, че това е единствено началото на положителното, което вършат дружно.

Пореносимият " Butterflay IQ " обезпечава на експертите взор " от вътрешната страна ", без значение от местоположението на пациента. ” Тази технология е използвана в инвазивната кардиология, както и в необятен набор от специалности като педиатрия, гинекология, коремна хирургия. Особено потребна е при диагностиката на пациенти с COVID-19, при които може да се следи на място положението на белодробната и сърдечно-съдовата системи и да се реагира навременно в случаи на ненадейно утежняване ", изясни лекар Иван Мартинов, шеф на Клиниката по инвазивна кардиология.

Портативният ехограф е подаяние на Клиниката по инвазивна кардиология от единствената здравна телевизия в страната Code Health TV и техните сътрудници от Бонанза-Бачорски. Проф. Йонко Мермерски пък се включва в договарянията с производителя и доставката до България. ”Няма нищо по- градивно от това, партньорските и другарски връзки сред хората да се обединят в положителни дела. “, сподели изпълнителният шеф на малкия екран Мария Бонева. Даниел Бачорски добави: " Убеден съм,че човек би трябвало да оказва помощ, тъй като в никакъв случай не знаеш по кое време ще се наложи ти да потърсиш помощ. "
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР