Люси Дяковска призна, че е влюбена отново и дори се

...
Люси Дяковска призна, че е влюбена отново и дори се
Коментари Харесай

Люси Дяковска призна: Влюбена съм в жена

Люси Дяковска призна, че е влюбена още веднъж и даже се появи с голям пръстен . Дали тя се е сгодила за новата си другарка Марсела, Hotnews.bg не знае, само че изрично може да се твърди, че българката лети на „ Това е особено време за мен, моята душа и моето сърце! Живея най-красивите дни в живота си и ще бъда с невероятните си дами @sandymoelling @nadjabenaissa @jessica_wahls. Животът ми даде неповторимата среща с @marcella_dsz, ти жена, която върна светлината в живота ми и ме направи най-големият й почитател! “, показа Дяковска в обществените мрежи с шахтаг обич.



„ И не... това не е сън! “, радва се певицата, която незабавно бе засипана с благопожелания за още доста наслада и благополучие в живота от свои фенове. Както към този момент стана ясно, новата другарка на плевенчанката Mapceлa дopи yчacтвa в ĸлипa ĸъм cтapaтa/нoвa пeceн нa гpyпaтa нa Люcи – Nо Аngеlѕ – Ï’m ѕtіll іn lоvе wіth уоu”. Bъв видeoтo двeтe c Люcи ce oтдaвaт нa дocтa гopeщи лacĸи, ĸoитo ce cлyчвaт нe caмo пpeд ĸaмepитe, нo и в персоналния им живo. Явно Дяковска ще остане да живее в Германия при новата си обич, която е модел и козметик. Заради гибелта на майка си Люси дълго време живя в Плевен, където изкара пандемията, само че явно втората й татковина Германия още веднъж ще се окаже неин дом.

„ Преди години ме изнасилиха пред дискотека в родния ми град Плевен. Случката тогава не остави отрицателно леке в мен”, разкри певицата Люси Дяковска. „ Трудно ми е да обясня за какво, само че някак си го одобрих и съумях да го преодолея”, връща се в спомените си изпълнителката, която е безапелационна, че избора й на полова ориентировка няма общо с мрачното събитие.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР