Нови стандарти за ефективност, безопасност, екология и комфорт на водачите представи най-голямото изложение

...
Нови стандарти за ефективност,
безопасност, екология и комфорт на
водачите представи най-голямото
изложение
Коментари Харесай

TRUCK EXPO променя представите ни за товарните автомобили

Нови стандарти за успеваемост, безопасност, екология и комфорт на водачите показа най-голямото изложение на автомобилната промишленост в България

Завръщането на TRUCK EXPO, след година на ограничения, надвиши упованията на всички. Производителите превърнаха изминалото време в мотор за създаването на технологии, нови модели и нововъведения в оборудването на комерсиалните превозни средства. Транспортните компании възстановиха поръчките за нови камиони, лекотоварни и профилирани превозни средства, а операторите на флотове се наслаждаваха на удоволствието да управляват в тест драйв най-добрите камиони, рейсове и пикапи в света.

Трите дни на ревюто бяха истински празник за автомобилните производители, за професионалните водачи и за феновете на тежките машини. Професионалистите и гостите разгледаха повече от 150 експоната, ситуирани на откритите площи на Пловдивския панаир. Особен интерес провокираха камионите и автобусите за дълги дистанции, задвижвани с различно гориво, изцяло електрически пикапи и специализирани машини, улесненията при шофиране, телематика, системите за сигурност и сигурност, както и представянето на следващо потомство камиони, съобразени с последните разпореждания на Европейска комисия за масите и размерите на товарните коли. Цялата промишленост е насочила напъните си към понижаване на излъчванията (CO2), подобряване на успеваемостта, пътната безопасност, сигурността на пасажерите и товарите, комфорта на лидера в новите превозни средства.

„ Това е водещата платформа за товарни превози в България и мястото, където се срещат специалистите в сектора и хората, които вземат решения от цялата транспортна и логистична промишленост. Искахме да им покажем какво сме постигнали за тези две години. Личният контакт сред изложители и гости е много значим и по тази причина се радвахме да възстановим „ TRUCK EXPO ” в календара на ежегодните автомобилни конгреси “, казаха от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, уредник на изложението. Като най-голямото събитие в сектора, „ TRUCK EXPO 2021 ” реализира много добър резултат за дилърите и търговците на товарни коли. „ Надяваме се този автомобилен конгрес да повлече крайник и да задвижи колелата на цялата автоиндустрия в България и в Европа. Интересът на притежателите на флотове и сключените покупко-продажби демонстрират, че икономиката стартира да се възвръща и с бързи темпове се стреми към нивата преди пандемията, което е добър знак “, подчертаха още от ААП.

На финала на третия, финален ден на изложението, бяха изтеглени и наградите за посетителите. Деветима късметлии от София, Пловдив, с. Камбурово, Ихтиман и Омуртаг завоюваха потребни движимости и аксесоари за коли от представителите на DAF, МАN, SKANIA, IVEKO и MЕRCEDES-BENZ за България. Светослав Паунов от София сграбчи огромната премия на „ TRUCK EXPO 2021 ” – билет за идния старт от Формула 1 на пистата „ Хунгароринг “ в Будапеща.

*Източник: TRUCK EXPO 2021
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР