Софи Маринова пя в известна чалготека с шинирана дясна ръка

...
Софи Маринова пя в известна чалготека с шинирана дясна ръка
Коментари Харесай

Първо в Hotnews.bg!Ето я потрошената Софка

Софи Маринова пя в известна чалготека с шинирана дясна ръка след случай, който продължава да поражда доста въпроси, видя първи Hotnews.bg. Певицата се извини на всички присъстващи за превръзката на ръката си, която криеше под шал, само че разгласи, че прекалено много обича публиката си, с цел да я разочарова, като се откаже да я забавлява. И заниманието си го бивало, откакто ромката пяла и безконечните си шлагери като дуета със Слави, и непознати части от златното време на сръбския фолк.



Тя няма и опция да отхвърля към този момент признати предложения макар счупената си ръка, тъй като би трябвало да заплаща неустойки, които не може да си разреши след дългата пауза в изявите поради ковид и обилния абитуриентски бал на Лоренцо, който спретна преди броени дни. Именно след него Маринова отиде в „ Пирогов “, където шинирали счупената й ръка. Нейният представител разгласи, че тя е паднала на фотосите на рекламно видео за „ Като две капки вода “, каквото обаче не е снимано, безапелационни са няколко източници от екипа на предаването пред Hotnews.bg.



Хората на продуцента на Капките М. Халваджиян почиват и приготвят възможен трети сезон на „ Маскираният артист “, тъй че за „ Като две капки вода “ никой не мисли, още повече пък да му снима промо видео. Издънката на представителя на Маринова в този момент екипът ще изяснява със снимането на реклама на напитката, която Халваджиян настойчиво постанова, а не на Капките. Преди съвсем две години Софи Маринова се появи още веднъж с гипсирана ръка, след което призна, че нейният обичан Гринго е показал експанзия към нея. Тогава тя го прогони и даже се разведе, единствено три месеца откакто подвигна обилна женитба през март.

Ако още веднъж става дума за утежняване на отшенията сред Софи и Гринго, която не стопира да я завижда за националната популярност, то ледът сред двамата скоро ще бъде разтопен. Близки до Маринова са безапелационни, че тя още веднъж ще го прибере след известно време и ще му елементарни, както стана преди две години.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР