11 май 2021 година президентът Румен Радев официално представя служебното

...
11 май 2021 година президентът Румен Радев официално представя служебното
Коментари Харесай

Антикорупционният секретар на президента прибира тежък плик от тежко компрометиран ексшеф на митници, известен като човек на Славчо Христов и Косьо Самоковеца

11 май 2021 година президентът Румен Радев публично показва служебното държавно управление, отпред с ген. Стефан Янев, което е негова персонална отговорност. Като съществени акценти на бъдещото ръководство на служебното държавно управление, определено от Румен Радев и ръководено от Стефан Янев, са маркирани „ честност “, „ бистрота “, „ връщане на държавността “.

Три дни по-късно, на 14 май т. година служебният финансов министър Асен Василев отстранява дотогавашния началник на Агенция Митници Георги Костов и на негово място назначава Павел Тонев. „ Старо куче “, някогашен началник на Агенция Митници от държавното управление на Орешарски, избор учудил тези, които са очаквали крута смяна в Митниците, а не „ замяна “.

На 19 май т. година в 15,54 часа bTV излиза с вест, че са заменени и заместител -шефовете на Агенция Митници и са назначени за тези постове Лъчезар Кръстев, Павел Геренски и Румен Данев със заповед на финансовия министър Асен Василев. От 16 часа до към 16,30 часа новината се популяризира из множеството медии.

Същият ден – 19 май т. година и до момента в който тече новината за новите зам-шефове на Агенция Митници се организира знакова среща в столично заведение сред двама души. Знакови.

АФЕРА разказва по-долу значимите акценти по минути от срещата, защото три от видеата са дълги, а не бихме си разрешили по никакъв метод да манипулираме видеата, или да инсталираме по тях.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР